Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ah Milos, ty sem vrazis ako taka raketa :D :D sliepka alebo vajce? no neviem... :P ja len proste potrebujem vediet ci som normalna alebo ci to co citim je uz nejake zle alebo nebezpecne :) potom bude aj den super :D :D
neboj Tani, prejde to :( no ja mam taky zmatok zo svojich pocitov.. vcera som opat dostala taky pocit akoby som nevladala zit.. ale to dostanem len vtedy ked mam nejaky panicky pocit a uz mam toho fakt plne zuby v tej chvili. ja inak mam strasne rada zivot a tesim sa este na strasne vela veci :) len ma proste zarazilo ze som dokazala nieco take na 5 sekund pocitit a teraz sa bojim ze ci je to normalne ... co myslis? :(
ahoj Katka, trošku lepšie áno, podarilo sa mi autobusom premiestniť k našim, ktorí sú všetci doma, tak aspoň už nie som sama... ale stále mám pocit, že sa dusím, že sa nemôžem nadýchnuť, slabá som, jesť nemôžem, lebo mi je na vracanie, hlava sa točí a podobne... Ty máš ako zmätok moja?
ahoj tani, tak ako uz je lepsie? ja som sa zase zobudila v hlave s brutalnym zmatkom zo zivota.. :(
to si už písala... :(
ahojte a dobre ranko vsetkym.ako by som opisala svoje rano?asi tak ze som vstala,dala som si polku neurolu,ale co ma stve ze hlavu mam ako v oblakoch,taku dutu,prazdnu.to mavam skoro kazde rano,pokial sa zorientujem.vzdy si hovorim ze raz aj mne bude dobre a dostanem sa z toho v co pevne dufam a verim.skratka musime v nieco verit inac to asi nejde.tak vsetci hlavu hore.
A ešte - potrebujem sa s niekým rozprávať, tak prepáč - chodíš do práce alebo si doma?
DADA a koľkátku neurol užívaš?
DADA poznám to, rána sú hrozné... ja mávam hlavu skôr hrozne ťažkú a pri pozeraní mám pocit, že sa mi "skrížia oči", naozaj neviem to inak vyjadriť, proste mám pocit, že čochvíľa nebudem dobre vidieť. Už sa mi stalo, takže to nie je len haluz vymyslená. Vlastne presne tým pred tými niekoľkými rokmi mi to celé začalo
ahojte a dobre ranko vsetkym.ako by som opisala svoje rano?asi tak ze som vstala,dala som si polku neurolu,ale co ma stve ze hlavu mam ako v oblakoch,taku dutu,prazdnu.to mavam skoro kazde rano,pokial sa zorientujem.vzdy si hovorim ze raz aj mne bude dobre a dostanem sa z toho v co pevne dufam a verim.skratka musime v nieco verit inac to asi nejde.tak vsetci hlavu hore.