Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
zuzka - preco mas pocit ze ja a Tana sme na tom hrozne? :) ja nemam pocit ze by som na tom bola hrozne, neberiem ani ziadne tabletky, zvladam to bez nich :) tak potom co ti dalo pocit ze som na tom hrozne? :D
Adrianuliena to je super, že si to takto zvládla, budeš mať bábätko, juj, tešíme sa s tebou :)
MILOŠKO čože sa to deje? Pekne dýchame a usmievame sa :) už aby si mal po tom sťahovaní, už sa len budeš vytešovať z nového bytu :) Ja som mala dnes taký pekný deň, teda až na ten atak, popoludnie a večer boli fajn, tak som sa vybláznila s kamošmi ako už dávno nie, aj oni sa tešili, že mi je lepšie...
Ahojte všetci, nezávidím vám tie hrozné stavy úzkosti poznám to. V prvom rade odporučujem psychiatra ale to už máte za sebou, v druhom rade psychologa - psychoterapie. Je to úzasná vec. Máte pocit že terapeut je vám v tomto hroznom období,ktoré práve prežívate najbližší človek.mne to moc pomohlo. A prvá vec - nepozorovať sa)žiť život: mne to trvalo tiež dosť dlho a postupne to odišlo najprv sa to zmiernilo liekmi a sedeniami s terapeutom.Človek mu musí povedať všetko potom všetko opadne a vždy do dalšieho sedenia si premyslieť čo mu chcete povedať.Ja som vyskúšala dokonca dvoch.každý z nich mal niečo do seba-jeden zo mna odstraňoval traumu, druhý naslúchal mojim pocitom,myšlienkam.Mala som panický strach aj z pôrodu. Teraz som 3.týždne pred pôrodom a cítim sa skvele.Nájdite si dobrého psychologa,nemusíte sa boriť s pocitmi ale nechajte si pocity pre neho.Sami nad tým nepremýšlajte.Verte pomáha to.Rada by som vám pomohla aj ja.
Miloš ja našťastie na tom tak hrozne nie som ale mňa väčšinou ten strach a úzkosť chytí ani nie po strese,ale v kľude.Z ničoho nič dostanem strach a už to ide.Už sa mi pár krát stalo,že som mala z niečoho hroznú radosť,že sa mi niečo podarilo a odrazu hrozný strach a to ani neviem z čoho.Idem po meste zakrúti sa mi hlava a dostanem strach že odpadnem a mám problém sa dostať domov.A to vôbec nie som na tom tak hrozne ako Tanička alebo Katka.Beriem len Spitomin aj to len 1 tabletku večer a Lexaurin aj ten fakt len občas tak raz za 14dní.Chcem ale úplne normálne fungovať,preto som si tu knižku objednala dúfam že pomôže.
Presne Miloš ako hovoríš,sama vražda,dopravné nehody a sama smrť,to sú naše správy.Ja už som dnes konečne dostala knihu,chcela som je čítať,ale tak hrozne ma bolela hlava že jednu stranu som čitala 5 krát a vôbec som nad tým nerozmyšľala ale prečítala som si niečo o rybacom oleji ,takže zajtra budem pokračovať,dúfam že mi bude lepšie
uz sme sa uzmierili a je lepsie :) to je sranda ako si clovek moze pokaslat nervy...
hm.... ja som sa pohadala s frajerom a akosi sa mi roztocila hlava a je mi blbo... a to sme sa pritom len trochu pohadali.. ah ja dusa citliva, toto je strasne.
Tani super postoj, tak to ma byt!!! :)) pekne chod do toho mesta, vyvetraj si hlavu a zub :D :D
a bolí ma ten blbý zub furt a furt... jojojooooooj