Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
presne maria :) musim to tak robit, lebo inak si budem sama sebe skodit. a inak - tesi ma :)) - myslim ze dnes je prvykrat co sa rozpravame :D
katka,ved aj om raz moze trpiet takymi vecami,sak vsetci ludia len raz zacinaju/nevie este co ho v zivote caka/...a dobre urobis jednym uchom dnu a druhym vonku...
Milos dakujem za tip, obzriem sa po nej ;)
ahojte, vsetci strasne moc vam dakujem za podporu :) brata budem pocuvat systemom "jednym uchom dnu a druhym von", on raz na to pride ze ako je to na svete a ze potrebuje aj druhych ludi - najma rodinu. este raz vam dakujem :)))
hm, ja som tak tajne dúfala, že mi tá akupresúra na tú hlavu pomôže, ale kdeže, točí sa mi ako šialená, zas ma prepadajú myšlienky sebaľútosti, mám derealizáciu a mám podozrenie, že ani tieto lieky mi nezaberú...
ja som ako námesačná mám pocit že moja hlava mi ani nepatrí a bolí ma celé telo.Ešte aj myslenie ma bolí.Od rána som prala,upratovala pozerala telku a driemala.Tu ešte neprší,ale visí to tak asi pôjdem zbierať prádlo.Chcela som ísť aj von,ale nikomu sa nechcelo.Manžel pozerá olympiádu,dcéra šla von a syn hrať futbal do Trenčína.Aj sme sa tam chceli ísť pozrieť, ale až do Trenčína sa mi nechcelo a tak som sa dala radšej do upratovania.Zdá sa mi,že sme tu všetci prispatí.
tak ja už som od bolesti toho zubu aj zaspala, aj som sa zobudila a tu stále nikto nebol, chm, čo robíte ?
DADA vie priateľ o tvojich stavoch? Lebo toto ja poznám, tiež sme sa vadili ako besní a mne to spôsobovalo úzkosť, až to takto skončilo... ale sme normálni dospelí ľudia, takže sme si to vykecali, zhodnotili, poriešili a vybavené. U vás sa to nedá? Ak chceš rýchlu radu, ako sa dnes zbaviť stresu a napätia, tak si daj čaj z medovky alebo neurol alebo choď upratovať...
my sme boli s rodinkou na výlete, bola výstava a predaj remeselných výrobkov, tak som pomíňala kopu peňaží, predýchala prichádzajúci atak, ale hlavne ma strašne rozbolel zub, takže sa idem zblázniť
ZUZKA nemyslím, že máš tú hlavu z tlaku alebo počasia, mne vraví doktorka, že to je jeden z príznakov úzkosti a keď to tak na sebe sledujem, tak veru je...