Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Katka pokojný deň ti želám, nič nepozeraj ani nepočúvaj a nechoď na iné fóra, ja už chodím len na toto, lebo ostatné ma nervujú, pa, drž sa
tak Miloš ja keď mi to začalo pred tými 4 rokmi som bola bez AD asi rok kým prišli na to, že to mám úzkosť...takže viem, o čom hovoríš. Len teraz už chodím do práce, péenka sa mi stále predlžuje a to ma serie. Predtým som bola doma, lebo som bola po liečbe rakoviny, takže to nebol taký tlak zo všetkých strán... teraz je to iné
SUNNIE viem veeeľmi dobre o čom hovoríš, ja som v práci trpela v nehoráznych stavoch vyše mesiaca. Každá minúta bola utrpenie, už dostať sa tam bol nadľudský výkon. A potom som mala ísť na služobku, podotýkam, že s 10 puberťákmi (lebo s nimi pracujem) a mala som z toho taký stres, že som išla k doktorke a vypýtala si péenku. Takže som celý august doma a hľadáme antidepresíva, čo mi zaberú... pri predstave, žeby som mala ísť do roboty skôr než mi tieto hororové stavy prejdú ma chytá panika stále... podľa mňa sa netráp a daj sa vypísať
Ja som sa dnes zobudila do dalsieho shit dna, citim sa uplne na nic a ledva som vyliezla z postele. Asi budem musiet nabehut k doktorke lebo mam pocit ze sa mi to zhorsuje a prestavam normalne fungovat. Uz mam stres ako to prezijem zajtra v praci v takomto stave a este idem aj na sluzobku. Chyta ma z toho dvojnasobna panika, prestavam to zvladat. Ako fungujete v praci ked vam je takto zle?
Ahojte, trochu som čítala čo píšete k téme úzkosť, chcem len povedať že je to aj môj problém a presne viem ako sa cítite. Chvala bohu ja som z toho vonku pozerám sa na to už ako z idúceho vlaku. Ja som tým trpela prednedávnom až 3,5 mesiaca a je to strašné ešte som aj tehotná možno je to z toho z tých hormonov. Doktorka mi dala Ludiomil 1/4 tabletky a akosi sa to začalo strácať presne viem tie hlúpe myšlienky,zlé pocity,strach zo všetkého. &nechcela som nikoho vidieť a len som plakávala.
hihi tiez som sa to chcela spytat :) 6.45 v nedelu ... fuha :) milos, to nebolo v spravach... bolo to tu na inom fore.. :(
apropo Miloš, ty v nedeľu vstávaš tak brutálne zavčasu? :)
MILOŠ dobré ráno... ja čakám zázraky stále... som si teraz čítala znova ten leták príbalový a bolo tam, že po 2-4 týždňoch môže nastať zlepšenie pri plnej dávke, ktorá je podotýkam raz taká veľká ako beriem ja, čiže dve tbl, ja teraz beriem jednu, aj to som si naordinovala sama, lebo moja milá psychiatrička mi kázala dať si polovicu, takže sa mi mozog zastavuje... Zajtra sa idem poradiť s jednou známou psychiatričkou, že čo mi na to povie. Ach, keď ja som hrozne netrpezlivá, už sa to vlečie dva mesiace a ja by som chcela byť funkčná, chodiť do roboty a robiť bežné veci ako iní ľudia... som náročná??? nie, nie som, to sú úplne normálne veci, čo ja chcem. O dve hodiny vyrážame na hody... medzi kopu ľudí a jedla - oboje ma stresuje, ale je to priateľova rodina, on sa tam hrozne teší, najradšej by vyrazil hneĎ. Ja ich mám všetkých rada, ale nemám ani na nich ani na jedlo ani najmenšiu náladu... sakra
ah ludia, ja som hrozna. precitala som si o nejakom dievcati co ma depresiu a sa reze a hned mam taky pocit akoby aj ja som to kazdu chvilu isla spravit alebo co. proste vzdy co si precitam - ci su to drogy, vrazda, samovrazda atd, tak proste dostanem pocit ze to uz uz idem ja spravit alebo ze sa mi to stane. hlava jedna blba, nehnevaj ma. snazim sa na to ist s usmevom :)
Ja mam strasne uzkosti a priatel zas depresie. Uz som zazila aj depresie, ale ta je viac pasivna ale uzkost na stale drzi tak nejak v strehu a to strasne vycerpava. Ked vidim utrpenie, a to je casto, na uliciach a v telke, tak mam pocit, ze tento svet ...to je proste len UTRPENIE. nenavidim ho. A niekedy sa chcem aj sama trestat za to, ze nikomu z trpiacich nepomaham, neviem sa z toho vymotat a nemam vobec ziadnu radost zo zivota, dokonca si myslim, ze keby som mala, som povrchna a zla, lebo ako sa mozem tesit na svete, kde je tolko bolesti?