Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ZUZKA ten pitný režím bol problém veľký aj u mňa... ale nakoľko mám nízky tlak, tak ma k tomu vždy nútili, lež mne sa nedalo. Ale odkedy som v júni odpadla, odvtedy pijem ako divá a ako som si na to navykla, tak mi to ide ľahšie. Aj som smädná a veru tak 3 litre istotne vypijem. Zo začiatku som chodila stále s flašou, aby som si to sledovala a pripomínala, ale teraz už proste som smädná a pijem riadne. A nepohnem sa nikam bez flašky vody. Ide len o to vytvoriť si návyk piť proste... len nie alkohol preboha :)
Hlásim návrat z tretej akupresúry... povedala, že s panickými atakmi s tým nemá skúsenosti, tak mi ich dala ešte 8, že uvidíme, či trpezlivosť ruže prináša :) zlatá baba... ja normálne idem do mesta, seriem na všetky ataky a depky, idem žiť a bodka. Príde atak, predýcham, pôjdem ďalej
Miloš nie si náhodou strelec?
Miloško si sa musel super vyspať keď tak zvesela zarána.Ja som došla z práce a otrasne ma bolí hlava.Ja si ani nepamätám,kedy ma nebolela a k tomu kolotoč fakt na zbláznenie.Aj ja sa cítim večer úplne super,fakt neviem čím to je veď tvoje telo v noci oddychuje,tak by si sa mala ráno cítiť ok ja si ráno pripadám ako idiot,neviem ani súvisle rozprávať nad všetkým rozmýšľam a to vstávam o hodinu skôr,aby som sa dala dohromady a ešte mi šuští v ušiach,no hotová stará baba.Nech robím čo robím som stále unavená,hoci cez víkend sa len povaľujem a ešte ma bolí aj celé telo a to už dosť dlho.Radili mi aby som si dala zobrať krv,či nemám boreliózu,ale kliešťa som nemala.Ozaj ako je to u vás s pitným režimom.Ja dosť málo pijem a vôbec nemám smäd ako sa mám donútiť piť keď mi to všetko stojí v krku
mne sa paci verzia od leony lewis :P
tak 12 minút je podľa mňa dosť... to čo s nimi ideš robiť?
haha dakujem vam :D :D milos, ty vies spravit naladu :D :D
no ten náš chlapec sa dnes zobudil skvele naladený... :)
tak už sa mi podarilo aj naraňajkovať konečne, ale som z toho neurolu tak oťapená, že mi hlava padá... stále sa mi hrozne zle dýcha... ale Miloš, však ja sa od rána usmievam, aj som si spievala... atak síce mám, ale už to nepúšťam do takej paniky, normálne som so sebou spokojná, že ako to už viem spracovať
Katka tie myšlienky sú choré, ale v podstate je to normálne, lebo choré myšlienky rôzneho druhu napadajú podľa mňa občas každého... to vieš, každý sme svojim spôsobom šibnutý... :) Osobne si myslím, že si celkom v poriadku, lebo si uvedomuješ, že tie myšlienky sú hovadiny