Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

[zruseny12]

ooo,vies co ma teraz napadlo,ked sa ti nepozdava kvapka krvi/ja ju budem chvalit dokial budem zit/ale ak tebe sa nepozdava,tak vies, co urob,chod darovat krv,a skor ako ti zoberu krv by mali zistit aka je...takze tam zistis ako si na tom z krvou a jej zlozenim...tak bola jedna kamoska darovat krv,a myslela,ze je zdrava a mala malo zeleza tak jej nezobrali krv...je to jedna z moznosti ako sa dopatrat ,co cloveku chyba...

[zruseny12]

no mne sa stavalo a stava ked pozeram nejaky dojemny film,tak mi zovrie hrdlo,ze niekedy sa nemozem ani nadychnut,normalne sa dusim...a musim od televizie prec...
nebude to nahodou Tetania...ake mas este priznaky?

nataska

čo sa týka stravy tak jem veľa ovocia aj zeleniny...normálne sa stravujem..ved mám na to aj kilá :))), aj ked je zase pravda ze poslednú dobu mi nechutí tak ako chutilo predtým...

nataska

No MARIAA a KATKAXXX, viete ono je to so mnou take zložité..raz ale asi cca 2 roky dozadu som bola na pohotovosti a tam som odpadla a lekari mi začali nahovárať ze mám nádor v hlave, epilepsiu,... a tak som chodila po vyšetreniach ale nakoniec všetko dopadlo že je v poriadku ...a aj tým to začalo....trvalo to cca 3 mesiace...ale potom tie stavy prestali a teraz sqa to nejak vrátilo a je to čím dalej tým horšie....čo sa týka práce a rodiny atd. tak je to všetko super...včera som nemohla opäť zaspať, ale ešte štastie že mám super priateľa ten ma ukľudňoval a hladkal po hlave až kým som nezaspala....no ale nedá sa takto žiť....je to strašné ked mi zovrie hrdlo z ničoho nič a zrazu nemôžem dýchať.............zažíva to aj niekto z Vás tak podobbne ????

katkaxxx

Tani, takze takto sa vola to co mas? ja som myslela ze mas len PP alebo uzkost.. a prekvapuje ma to co si napisala lebo som mala pocit ze teba hlavne to tocenie hlavy trapi a ze psychicky to az tak velmi nepocitujes.. alebo sa mylim? pytala si sa na salsu - nemohla som ist na dalsiu hodinu, lebo som mala ten herpes.. ;( ale budem tam chodit :)

ooo/táňa

SUNNIE tak ja mám tetániu a úzkostno-depresívnu poruchu s panickými atakmi... stačí? Ale neviem to rozoznať, že kedy mám jedno, kedy druhé, kedy tretie... ty ako tie príznaky rozlišuješ?

ooo/táňa

No ja mám dnes deń... len čo som vyliezla na zástavku, tak som stretla moju novú šéfku, ktorá bola predtým tri roky moja kolegyňa a od augusta je riaditeľka a teda fest sa zmenila, taká bola nepríjemná, že fuj. A začala, že už by bolo načase, aby som prišla, že to tam stojí a čaká ma kopu roboty, tak som jej musela povedať, žebudúci týždeň to prídem spraviť, aj keď ešte nebudem vypísaná... hoci teda musím povedať, žeby som bola rada, keby mi už bolo tak dobre, žeby som vypísaná ozaj mohla byť... no ale znechutila ma riadne...

katkaxxx

nataska, velmi dobre poznam to o com pises. si si naozaj ista ze mas vsetko co si kedy mohla mat? co tvoja rodina, praca, detstvo atd.. nie je tam nieco co ti moze tieto stavy sposobovat?

katkaxxx

ooo ja nie som nahnevana a viem ze to zuzka nemyslela zle :) ak to tak nahodou vyznelo, tak sa ospravedlnujem :) len proste s mojou uzkostnou povahou sa ma to trosicku dotklo, lebo ja stale riesim tuto otazku ze ci som na tom zle alebo nie a ked mi niekto napise ze som na tom hrozne tak to ma fakt dostalo :D ale sa v poho, predpokladam ze to nebolo tak myslene :)

[zruseny12]

Nataska,ked nemas dovod mat uzskost,tak co jes,ake potraviny...?
vcera som citala zaujimave veci v KNIHE O JEDLE...
ak clovek je rafinovane cukry a tuky,zvysi sa FOSFOR a ten zabranuje vstrebavaniu vapnika a horcika.../a to su velmi dolezite veci pre telo,sak nie len tie.../
dalej som citala,ze aj PC,ked sa pri nom dlho sedi, vie cloveka poriadne znicit...ELEKTROMAGNETICKe vlny vysiela.../sak nie len PC,aj mobili,mikrovlnka,televizor../
Elektronicky smog moze sposobit cloveku...bolest hlavy,nervozitu,unavu,zvysenie stressu a poruchy spanku.../zo stressu je 80%chorob/
Ked tak rozmyslam,tak niekedy staci byt trochu citlivejsi a hned cloveku poskodi len obycajne jedlo,na ktorom si pochutime,ale telu velmi poskodi...