Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
No tento piatok by som mala mať sedenie s nejakou pani a tá by mi mala ževraj pomôcť odbúrať nejaké bloky v hlave...tak som zvedavá...ak to nepomôže tak pôjdem asi na akupunktúru, ževraj aj to pomáha...lieky ako také brať nechcem, lebo ked to uz raz začne tak by som ich musela brať stále a to nechcem....a myslíte, že to môže byť napr. aj z antikoncepcie? začala som barť tak cca 2 mesiace dozadu..brala som už aj predtým,ale teraz som mala tak rok aj niečo pauzu...
...a tiez mavam bez priciny zimnicu, ruky nohy a nos vkuse studene, je to neprijemne.
Tana, tak panika - taky hnusny pocit ze idem z koze vyletiet, ze nieco nezvladnem atd, bucha mi srdce, oblieva pot, dusim sa, citim take mravcenie a mam pocit ze skolabujem. A to ma chyti podla mna uplne bez priciny.
Depresia - neni som schopna pomaly z postele vstat, mam pocit odosobnenia ako by som to nebola ja, otupena, nic ma nebavi, ledva drzim oci otvorene ale ani nezaspim, huci mi v hlave... Ale mas pravdu, ono sa to prelyna.
Nataska, ja som na tom presne ako ty. Doma, v praci atd vsetko relativne ok, len tie moje stavy ma trapia. Tiez som uvazovala nad vselicim a nevedela som si predstavit ze mam takto dalej zit. Ale potom mi lekarka dala lieky ktore mi dost pomohli, mozno mi tym aj zachranila zivot. Teraz mam dni hrozne, ale aj lepsie. Dost mi pomoze ked mi je zle, ze si vzdy poviem, ved pride aj lepsie obdobie a zas bude chvilu dobre...
nataska - skus sa rozpamatat na tu udalost spred dvoch rokov? co predcilo ten tvoj atak? nemala si nejaky problem alebo stres? skus sa zamysliet co mohlo byt pricinou, lebo tieto veci zvycajne neprichadzaju len tak. 112 a podobne relacie nemozem pozerat ani ja, lebo mam hned pocit ze zomieram a podobne. lenze ono nie je dobre sa tomu vyhybat. tym ze sa tomu vyhnes a to prepnes si sice pomozes v danej chvili ale zhorsujes si to dlhodobo. bola si u psychiatra/psychologa? riesis to uz nejak? hlavu hore ;)
ja uz som rozmyslala,ze tu nebudem na forum chodit,ale neda mi a su tu aj ludia,co vedia dobre poradit...ohladom jedla...aj ja mam knihu JEDLO AKO JED JEDLO AKO LIEK...je to jelmi dobra kniha...mne sa trati vapnik a zatial neviem pricinu tak mi to zistuju...ale uz mam za sebou vselijake stavy a vselico na mne bolo nalepene...a to som bola ZDRAVA,mne sa to spustilo vsetko v tehotenstve...
a u neurologa si bola?mas podobne priznaky ako tetania,ale to je tazko takto hovorit o tom...precitaj si na www.novycasprezeny.sk do vyhladavac si daj tetania...a tam sa ti ukaze o tom clanok...aj ja mam niekedy zimnicu,niekedy mi skacu az zuby aj teraz sa ochladilo,tak sa musim obliest poriadne,a potom vyzeram ako blazon,ale mne je niekedy taka zima,ze dobre nezmrznem...a nikdy som to nemala,dokonca aj oblecenie som musela vynechat miny sukne...a nosim teraz len nohavice...obcas saty,ale len pri horucavach...neviem co to ma znemenat...ale ja mam aj nedostatok vapnika...tak to asi bude tym...
dnes som pocuvala,ze caj z LAPACHA ALEBO LOPACHA JE DOBRY PIT...
No ja napríklad nemôžem pozerať 112, čo ide v telke na markíze...hned ako to vidím tak to prepínam, vtedy mi je strašne až na omdletie....no pichá ma v hrudníku nemôžem dýchať a srdce mi bije tak, že mám pocit, že vyskočí z hrude a sem tam mám aj zimnicu...... väčšinou to býva večer, ked mám ísť spať....ale začína to už aj cez deň :(