Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

mňa asi rok skúmali na nádor na mozgu, sklerózu multiplex, svalovú atrofiu, recidívu rakoviny a neviem ešte načo, kým sa zistilo, že mi vlastne nič nie je, len mi trochu šibe :) teraz je to oveľa ľahšie, keď viem, že sú to úzkosti. Je to síce hrozne nepríjemné a je to peklo, ale je to oveľa menší stres ako keď človek nevie, čo mu je a nahovára si všeličo... a lekári sú v tomto niekedy fakt dosť šibnutí...keby môjho priateľa nebolo napadlo, že to je psychika, tak doktori mi to hádam ani nepovedia...

ooo/táňa

presne tak Nataška, vlastne nám nie je nič, nič reálne zlé nám nehrozí, len nás klame naša myseľ a to si vždy opakuj, keď ti príde zle, že ti nič nehrozí a pekne zhlboka dýchaj do brucha, pomaly a zhlboka a ak to bude zlé veľmi, tak neváhaj dať si neurol, xanax alebo nejaký oblbovák

nataska

Táňa, no to som ale veľmi šťastná že sa možem aspoň s niekym o tomto porozprávať...vieš vysvetľovať niekomu, kto nevie aký je to pocit je ťažko.....ale porozprávať sa s niekym kto vie o čom to je, je uplne super...
ani si nevieš predstaviť ako sa mi uľavilo ked som zistila, že to nie je o tom, že by som zomierala:) ale iba o mojej hlave:)

ooo/táňa

ja som nehorázne unavená, ledva stojím na nohách, no ale nič, musíme ísť na nákup, isto dostanem atak, xixi... nie, nie Miloško kľud, žartujem :)

ooo/táňa

SUNNIE tvoj opis súhlasí aj na mňa :) len ja ešte plus tá tetánia, z ktorej mám to točenie hlavy údajne... Ty berieš aké lieky?

ooo/táňa

KATKA no podľa mňa panická porucha je taká, že občas máš atak a medzi nimi ti je dobre.. ale mne je zle v kuse a ono medzi tetániou a úzkostnou poruchou nie je veľký rozdiel... jasná vec, že mi býva zle aj psychicky, vôbec to nie je iba fyzické, lebo to fyzické je tiež prejav úzkosti. MARIAA krv darovať nemôžem, nakoľko som mala rakovinu, nikto ma ako darcu nepríjme

[zruseny12]

Milos tak toto je cista pravda,tiez uz som nad tym rozmyslala...falosny clovek sa ma lepsie,lebo sa nevie trapit atd.a otaca sa podla situacie...ako mu vyhovuje...aj tebe pekny den...