Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

nataska

Baby fakt ste obe zlaté Tánička aj Katka..ani by ste neverili ako mi pomáha, keď čitam vaše riadky..uvedomujem si, že bože nič sa nedeje...to len si musim zregulovať svoju myseľ :)
ja som tiež v práci...a už by som šla najradšej domov....

katkaxxx

omyl Tani, aj od teba som sa vela naucila. obdivujem na tebe to ze hoci mas toho vela za sebou a stale bojujes s neprijemnymi stavmi tak na mna stale posobis odhodlane a vyrovnane a velmi ma tesi ze posledne dni vyzeras byt naozaj silna a az sa to dobre cita, ze prekonavas sama seba a ides proste na ten nakup alebo do mesta alebo kamkolvek a prekonas to. :)

ooo/táňa

Nataša myslím, že to nie je tak celkom naša chyba, že nám je zle... proste je to choroba a drapla nás, za to nemôžme; môžme ale za to, aký postoj k tomu zaujmeme a čo s tým urobíme

ooo/táňa

to je zlaté, že "tu u vás" :) aj keď odo mňa si sa to iste nenaučila, ja som tu posledné týždne len riadne haluzila, až teraz sa začínam trochu preberať k životu... ale však chvalabohu, že k tomu vôbec došlo :)

katkaxxx

Nataska - vidis to, nie je ti lepsie ked sa na to pozeras takto? :) a ze s tym nic nenarobime ked nam nieco bude? no robit si starosti dopredu nema vyznam, lebo je fakt ze si nimi tie zle veci ktorych sa bojime skor privolame. ale velmi vela veci v zivote sa da ovplyvnit. velmi vela. je aj par ktore sa asi nedaju alebo sa daju len do malej miery ale aj to je bohuzial zivot. robit si starosti nad tym co by mohlo prist alebo neprist vyznam nema. a s tymto stale bojujem aj ja a verim tomu ze raz sa to naucim :) co inak robite baby? je niektora z vas v praci ako ja? :)

nataska

Katka no presne tak mi si vymýšľame *HLÚPOSTI* a vôbec asi nerozmýšľame nad tým čo ľudia, ktorí to vážne majú...a to je asi naša chyba...mali by sme si uvedomovať viac to, že sme zdraví a nič nám nie je a ak aj bude niekedy v budúcnosti, tak s tým nič neurobíme bohužiaľ... :)

katkaxxx

Tana, naucila som sa to z velkej miery tu u vas, ziskala som iny pohlad na veci za co vam velmi dakujem, pretoze ma to ako cloveka posunulo dalej o velky krok :)