Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte dievcata. Taketo uzkostne stavy som mal aj ja a mam aj tetaniu. Ak vam smiem poradit, precitajte si moje odkazy co som dal v sobotu na forum s temou "depresia". Skuste si to vo volnom case fakt precitat, vyziada si to viac casu. Je to malo znama metoda, ale vysledky ma priekopnicke. Ja verim ze vam to pomoze. Zelam pekny den.
zuzi v pohode ;) :) ako sa dnes mas? ako sa citis?
katka prepáč ak sa ťa to dotklo fakt som to nemyslela tak ako si to pochopila ani som Ti tým nechcela spôsobiť nejaký emočný problém,to by bolo to posledné čo by som chcela.Bol to len môj subjektívny pocit
hihi nataska mna zase tesi ze som schopna ti poradit (napriek tomu ze sama so sebou mam dost roboty :D ) :) doteraz zvacsa radili mne :D a vidis ako som sa vypracovala hehe :D :D ale vazne, odkedy som tu s vami mam pocit ze som spravila pokrok.dakujem :)
Uf no Katka, musím uznať, že toto je lepšie ako sedenia s terapeutom....:)
xixix jednoducho dnes premýšľam celý deň o tom... a každá rada od Teba aj iných mi dáva niečo ako silu normálne s tým existovať...lebo predsa viem čo ma čaká ak to začne tak musím byť na to pripravená, aby som to odohnala :)
nejak mi to zblblo a poslalo dvakrat :D
niet za co dakovat ;) 43 na nas tusim v poslednej dobe nema cas... :(
hihi nataska, nam sa zase dobre cita ze ti vieme slovami pomoct a urobit ti dobru naladu :) sama viem ze to velmi dobre cloveku padne..musime si navzajom pomahat :) aj mna uz tu velakrat utesovali po mojich panickych emociach :D :D
veru, 43, ani Miloš, ani Veve, tuším sme to tu zobrali do rúk Katka, xixi... no idem si fakt zdriemnúť, potom kuknem zas, pa