Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Zuzka utrpenie sa nedá porovnávať...
nevydržalo mu to tuším srdiečko alebo niečo podobné myslím si však že tiež musel psychicky veľmi trpieť možno to nikomu nehovoril,trápil sa,len viem že zomrel prirodzenou smrťou.Fakt môžeme byť radi že sme na tom tak ako sme.Sem tam sa trochu poľutujeme,trochu sa tu vykecame,ale myslím že aj tak sme na tom dobre.Ja neviem,ale v poslednej dobe sa to okolo mňa točí samými takýmito podobnými príbehmi a ja to dosť blbo znášam.Nedávno som písala,že ďalšej kolegyni má 29 rokov zomrel na Cypre 30ročný brat.Ešte ím ho nepreviezli asi až v septembri tak sa vrátila do práce.Veľmi plakala.Otec má rakovinu,mamina je chorá na srdce a to ju úplne zložilo.Povedala že nevie či sa vôbec niekto z nich dožije pohrebu.Nechcem tu vypisovať takéto veci fakt to nieje nič príjemné, len som tým chcela povedať že čo je moje točenie hlavy proti ich problémom a kde až siaha hranica ľudského utrpenia.
fíííha, tak to je super prácička, nie? no utekaj sa odreagovať moja, maj sa pekne, pa
no ja bezim za tym priatelom, vidime sa vecer ;) dovtedy vam prajem prijemny zbytok dna :)
hihi dakujem Tana :)) no ja volam zakaznikom do USA.. lepsie povedane ziskavam zakaznikov v USA pre reklamu :) takze kecam po anglicky :D
Katka už je lepšie? Aj ja som na teba hrdá :) a prezradíš už, čo robíš v práci?
SUNNIE skúšala si už niekedy aj vysadiť AD? Lebo ja hej, kvôli tomu, že som chcela dieťa...
zuzi no to je strasna prihoda... mozme dakovat ze sme na to tak ako sme. ako si myslela tuto vetu? - "Jednoducho sa toľko trápil až mu to organizmus nevydržal"
Ja som zaspala posediačky v kresle, no to sa mi ešte nestalo.Je fakt že každý človek znáša vypäté situácie inak.Mám kolegyňu ktorej mamička dostala pred rokom srdcovú príhodu jej syn ju zobral do auta a šli do nemocnice cestou mali havarku na mieste boli obaja mŕtvy dosť dlho bola doma keď sa trochu z toho dostala,zomrel jej aj manžel.Jednoducho sa toľko trápil až mu to organizmus nevydržal bolo to tesne pred vianocami.Má len 40 rokov ale prežila si ako málokto.Chodí do práce,ale nik nevie čo cíti.Neviem si predstaviť ako dokáže fungovať.Buď je veľmi silná osobnosť,alebo musí byť na liekoch inak si to neviem vysvetliť.Veľa spraví aj viera,ale či je práve veriaca to neviem.
no ja mam napr teraz paniku :) a pekne to zvladam, snazim sa :) mam take akoby brnenie v tele, citim strach akoby sa malo nieco zle stat a trosku horsie sa mi dycha :) ale viem ze sa nemam preco bat, vecer idem von s priatelom, pekne si oddychnem, porozpravam sa s nim a hned bude dobre ;) hihi mam taky pocit ze Milos bude na mna hrdy :D :D
dnes som akasi aktivna :D som v praci a mam vas stale otvorenych na jednej karte, tak kazdu chvilku pozeram co je nove ;)