Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
sunnie vidim to napr na mojom bratovi. ked mame nejake problemy v rodine alebo s rodicmi atd tak jeho psychiky sa to absolutne nedotyka (aspon zatial) a na mna to posobi tak ako to posobi a preco tu pisem :) vaz si ze si citliva a vyuzi tuto vlastnost vo svoj prospech. Co okrem toho ze beries lieky robis pre vyrisenie tohto problemu? :) sportujes? chodis na psychoterapie? relaxujes? ucis sa spravne mysliet minimalne pomocou literatury? :) hm? :)
sunnie a co je podla teba dostatocne hrozne aby to cloveka polozilo a co nie je az take hrozne aby cloveka polozilo? tieto veci su velmi individualne. niekto znesie viac a niekto menej a nie je to nicia chyba.
Jasne, prezila som si aj ja svoje, ale stale to nebolo podla mna take zle, aby ma az takto zlozilo. Tak som to myslela :-) Ano, my ludia citlivejsi to mame tazke :-) Niekedy staci malo a moze sa to spustit.
sunnie, hlavne ziadne vycitky :) mozno si este citlivejsia a mas za sebou nieco co sa ta dotyka viac ako by sa dotklo ineho cloveka. co tvoja rodina? priatelia? praca? a ak aj si neprezila nieco co by ti tieto stavy mohlo sposobovat, je to v konecnom dosledku jedno. su tu a musia zmiznut, to je to co nas zaujima najviac :)
Obdivujem ludi co maju vazne zdravotne/rodinne problemy a napriek tomu ich to psychicky nepolozi. Az sa citim blbo ze ja mam taketo stavy a to nemam nic take hrozne za sebou...
Jaj, nestiham citat ani pisat, za chvilu pribudne tolko dopovedi :-)
Tani, ja budem mat 30 a lieky beriem uz zopar rokov. Na zaciatku som sa tomu branila, ale bez toho to uz ozaj neslo. A hodnu chvilu aj tvalo, kym mi nasli lieky co mi sadli.
Ja som bola dnes v praci ale mam relativne dobry den. Ked som doma a nedajboze nemam do coho pichnut, je to horsie.
zuzi unava a bolest tela suvisia s uzkostou.. alebo sa mylim? si zvedava na co umres? to neznie moc optimisticky...
MILOŠ prosím ťa ty a neviditeľný??? Len sme písali skoro naraz, tak som to nezaregistrovala, príjmi moje ospravedlenenie.... no prišiel kamoš, ide sa napaľovať, tak napíšem potom, pa
dnes to je oveľa lepšie ako včera,nebolí ma hlava a na to točenie si už začínam zvykať,tuším to začínam brať ako súčasť môjho života.Mne je vždy blbo hlavne cez víkend,keď trochu dlhšie spím,ale zdá sa mi blbé vstávať aj v sobotu o štvrtej.Cez vikend sa chystám do jedného diagnostického centra,ani nie k vôli úzkosti,ale skôr pre tu moju únavu a bolesti celého tela.Som zvedavá na čo umrem.
dakujeme milan, idem to pozriet :)