Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj Milos, ked som Ta zacala citat, prepadla som sama seba-tak mi zacalo mlatit srdce..ti mali ruzovi krpci su celkom fajn, ale treba sa ich zbavit. Drzim Ti obe paste, nech si OK.Drzkaj sa
Hm, Miloš a s tým vzťahom nevieš nič urobiť? Lebo už dávnejšie si tu o tom niečo písal, že ťa zaťažuje atď... to je na prd, to poznám
Miloško už si hore? Napíš, ako si zvládol noc a či si ok. Ale isto si, lebo ty si vieš poradiť. Taký dlhý príspevok som hádam ešte ani nečítala :) Ja som zase nespala veľmi dobre, ale tak určite lepšie a viac ako včera. Ja pri ataku teda nemám žiadnu energiu na boxovanie, ani takú strašnú nervozitu... čím ďalej tým viac zisťujem, že tak ako sme každý človek iný, tak aj ataky máme každý iné, sranda ten život...
Ahojte :o)
Dlhšie som sa tu neozvala pretože nám doma nejde net.Tak píšem z internetcafé.
Lenčok ak si tu niektoré píspevky čítaš tak neboj na teba som nezabudla.Už som ti poslala fotky mojej malej len ti asi neprišli. Písalo ti tam že máš plnú stránku...no tak neviem.
U mňa je to po psychickej stránke už lepšie. Nie vždy je to tak ale už nemám také záchvaty aké som mala.Možno je to tým že mám malú.Mne po pôrode sa mi môj psychic.tav natoľko zhoršil že mi museli zastaviť kojenie.Dosť zle som to brala lebo mi museli nasadiť lieky ktoré som ešte pred otehotnením užívala.Ale uvedomila som si že doktori sa správne rozhodli keď mi to zastavili.Mala som príznaky na laktačnú psychózu ale to som už tu písala.
Takže ktoré by ste chceli otehotnieť tak sa nebojte.Len musíte sa dobre o seba starať a žiadne stresy.Ja som žiadne antikoncep.tab.neužívala a ani ich nechcem užívať.Dá sa to aj bez toho a existujú aj iné alternatívy.Veď načo si zbytočne ničiť pečeň keď nemusíte.No to je môj názor.
Tak sa tu zatial pekne majte :o)
Zatial babo neplanujeme (chcem dokoncit popri robote skolu) ale jasne ze potom budem musiet lieky vysadit - pocas tehotenstva aj dojcenia - aj ked si to na taku dlhu dobu neviem predstavit, co to somnou medzitym urobi keby som ich nebrala. Uvidime :-)
mne tie lieky vadia hlavne kvôli tomu dieťaťu... ty s týmto problém nemáš?
No, potom mi dala spät ten liek co som brala a este 1 navyse a zabralo. Ale ako som uz pisala, mam pocit ze sa mi to zas pomerne casto vracia (ale je pravda ze som mala toho v poslednej dobe dost tak sa mi to preto mohlo zhorsit), takze mienim nabehnut k lekarke znova a uvidime... Ja viem ze byt na liekoch nie je ktovie co a je to to posledne riesenie, ale uz mam otestovane ze bez nich sa to vrati nech robim co robim. A radsej budem ako-tak fungovat na liekoch, ako vobec bez nich.
SUNNIE ja odpadnem... mne sa zdá, že to píšeš o mne... teiž sa mi to do pol roka vrátilo... a zabrali ti potom tie isté AD znova? lebo mne nie...
Mate vsetci pravdu, je to relativne, niekomu staci aj malo, neda sa to takto porovnavat. Co pise Zuzka je hrozna tragedia.
Ano, mala som obdobia ked mi lekarka vysadila lieky lebo som bola uz OK, ale tak do pol roka-roka sa mi to vzdy vratilo :-( Jednu dobu som chodila aj na terapie ale moc mi to nepomohlo a ani som sa tam necitila dobre. Snazim sa relaxovat, cvicim, chodim von atd len je problem ze ma to casto nebavi a som bez nalady, ale snazim sa prinutit aby som si mozog niecim zamestnala...