Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

že sranda... to bol môj prvý obrovský atak, druhý bol vtedy asi pred dvoma mesiacmi, čo som začala potom brať AD a potom tento dnešný... to sú najväčšie, čo si pamätám.. takých menších bola neúrekom

ooo/táňa

no už som aj rožok zjedla, šikovná baba som :) No a Miloš ty si bol večer ešte hore alebo si sa na ten atak zobudil? Ja som raz asi pred 3 rokmi mala taký nočný, že som sa zobudila, že sa dusím a odpadávam, vtedy som samozrejme netušila, čo to je, no to bol asi môj najhorší zážitok v živote...

dada

ahojki milos.citala som tvoj clanok.pises ze ti nasadila parohy.mne ten moj ich nasadil nespocetne velakrat,a stale je somnou,a nevie si nic vazit a dokonca ON ma upodozrieva ze by som si rada nasla ineho chlapa.ale tomu sa neni co cudovat.a mas pravdu,ze treba vycuvat zo vztahu,ktory ako je trebars ten moj nema ozaj uz ziadnu perspektivu,lebo ma obera o vsetku energiu.aj mne byva niekedy neuveritelne pod psa to sa neda ani opisat.tlak v hlave,napatie v celom tele,roztrasena som ako huspenina,nervozita ze by som vyskocila z koze,zavrate atd.snazim sa to zvladat.mam krasne tri dcery a mam pre koho zit.dve su samostatne jednotky ale ta najmladsia ma potrebuje,tak nesmie vesat hlavu,ale ju mat hore.ona je moj pohony motor,co ma posuva dopredu a hlavne moje tri krasne vnucatka ktore milujem.snazim sa vyriesit moju situaciu,a verim ze raz sa my to podari a ja zase budem zit,lebo momentalne sa dusim.chcem sa smiat,zit naplno svoj zivot,byt stastnaa verim ze raz sa my to podari.takze vsetci hlavu hore,ved pokazdej burke vzdy vyjde slniecko.treba s usmevom vykrocit do kazdeho noveho dna aj ked je to niekedy velmi ale ozaj velmi tazke,poznam to.drzim vam vsetkym palce:))))))))

ooo/táňa

som ešte nič nejedla od rána, idem sa pokúsiť niečo do seba dostať, ale neodchádzam od PC... ty nemáš nič lepšie na robote, len sa mi venovať? aby som ťa nezdržovala... ježiši, zase sa mi nejako zle dýcha...

ooo/táňa

som len cikala :) a ruky umyté, neboj :) Ja vždy hrozne veľa pijem pri ataku, lebo mám strašne nízky tlak a tak sa vždy bojím, či mi ho stres ešte nezníži riadne, tak pre istotu sa nalejem vodou

ooo/táňa

inak moja segra je vtipná, mi hovorila, že si nemám dávať ten neurol a ja jej hovorím, že či chcú radšej volať sanitku a ona, že radšej áno, len nech si nedávam to svinstvo... asi to celkom nedomyslela, že jediný rozdiel by bol v tom, že oni by mi to svinstvo pichli :)

ooo/táňa

tak očká mám krásne, teraz síce dosť rozšírené zrenice, ale inak chlapi na moje oči dosť frčia... a baby vravia, že som čarodejnica :)

ooo/táňa

ok, už som ani nemala pocit, že cestou umriem... zas mi volali z roboty, už to ani neberiem, nechápem, čo ma stále otravujú... každopádne som včera musela šéfke sľúbiť, že budúci týždeň prídem na dva dni, aj keď nebudem vypísaná, lebo máme termín a ja som jediná, čo to vie spraviť... tak možno preto sa nervujem... som zvedavá, čo budú so mnou robiť, keĎ to na mňa príde tam...