Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
a aby som nezabudla aj na ooo/táňa :o)))
katkaxxx a zuzana12345: jej baby vy ste take zlate. naozaj si to vazim ze mi chcete pomoct. konecne mam niekoho skym sa o tom mozem normalne porozpravat aspon cez net ked nie na zivo.
katkaxxx: a aku literaturu konkretne myslis? napis mi prosim ta nazvy nejakych knih.
si zlata zuzi :) vies, ja si pamatam aka som bola ked som tak pred mesiacom prisla na toto forum, dost ste ma zmenili :) a to iste my teraz musime "spravit" s emmou :) snad nedopustime aby sa este jedno tak mlade dievca ako som ja trapilo :D :) musime si pomahat :)
Dobrý večer.Musím sa Vám priznať,že som to nezvládla a znova som začala užívať Seroxat.Trápila som sa celé leto a dúfala,že úzkosť pominie.Nepominula a pokazila som si celé leto.Som unavená a vyčerpaná.Najhorhoršie je ,že o mesiac ma čaká vytúžená dovolenka.Bojim sa,ako to tam zvládnem.Dúfam,že do vtedy zaberú AD a budem zasa normálna.
emma... velmi dobre viem o com hovoris :) ale zabudni prosim ta na "nevladzem, nemozem a nedokazem" dobre? :) to ti v liecbe nijako nepomoze. emma, s uzkostou sa da velmi dobre pracovat, hlavne pokial sa podchyti v rannom stadiu. na tvojom mieste by som necakala na nic a zacala s kognitivno-behavioralnou terapiou. ja som na nu zacala chodit, lieky neberiem a da sa to prezit, ver mi :) zozen si okamzite literaturu na temu uzkost, dozvies sa tam nesmierne mnozstvo rad a zistis, ze zdaleka nie si sama (co uz vlastne teraz vies) :) pozeraj sa na uzkost ako na "dar", viem, znie to absurdne, ale musela si si vsimnut ze ludia co maju uzkost su velmi citlivi ludia, co je vlastnost ktora je v dnesnom svete nesmierne vzacna. jedina chybicka v systeme je to ze mame tu citlivost trochu vystupnovanu. ale pokial na sebe budeme pracovat, tak ju dostaneme do normalu a mozme ju pouzivat ako naozajstny dar. ja som sa trapila vela mesiacov kym som si o tom nenasla viac a nepochopila ze mat psychicke ochorenie nie je hanba a konkretne s uzkostou sa da velmi vela spravit. nemas sa coho bat. ako hovori milos - pokial nejde o zivot, nejde o nic :D tak sup sup do prace ;)
a bojim sa aj toho ako to bude zas v skole ked zacnem chodit. ako to budem znasat ten stres. kazdy den cestovat hnusnym autobusom. aj to z duse nenavidim. (stiesnene priestory) ach jaj :o(
Ahoj katuška som fakt rada že si v pohode už si nám tu chýbala.Na to točenie hlavy no neviem to môže byť aj z chrbtice alebo z ucha ale na ten strach mi to pomohlo.Už som písala že si to môžem aj domýšľať ale je mi fajn a to je podstatné.
:o) dakujem katka si zlata.mam 21. ved aj ja si to tak hovorim a snazim sa na to nemyslet a myslet len pozitivne. ale sama dobre vies ze vzdy to nejde.a uz len to denno denne presviedcanie sa o tom ze mi nic nieje ze som zdrava a ze sa mi nic nestane, ma hrozne vycerpava.uplne moc :o(
zuzana12345: moznom i to nastartovalo to ze som mala dost velke stresy v skole tiez vsetko berem hrozne vazne a chcem byt najlepsia ale raz sa mi aj stalo ze mi doslo zle ked som cakala na autobus sice som neodpadla ale moc mi nechybalo no proste to bolo hrozne. tak mozno aj toto to bolo...
zuzka - dakujem za opytanie, mam sa celkom fajn, som este stale v praci, mam dnes aj vcera strasne toho vela, same vybavovacky a tak,ani pisat vam nestiham.. to je super ze sa citis dobre :) s tym SPITOMINOM si mi nasadila chrobaka do hlavy.. :) pisu o nejakych vedlajsich ucinkoch? a hovoris teda ze ti to pomaha?