Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sunnie

Ahotje vsetci, ja som sa akurat vratila z 3-dnovej sluzobky. Hrozne som sa bala ako to zvladnem a ci ma tam nechytia nejake haluze alebo panika, ale prebehlo to nastastie vcelku dobre. Cez den som sa pracovne nezastavila a vecer sme mali program. Hlavne ze uz je po tom a chvilu bude zas klud. Je to banalne, mna taketo firemne akcie stresuju a vsetci ostatni sa v tom vyzivaju a uzivaju si to. No jo.

ooo/táňa

No Miloš, síce sa snažím usmievať, ale moje vnútro trhá nevysvetliteľné úzkosť... celá sa trasiem, očakávam všetky zlé veci, ktoré sa môžu stať, hlavou mi chodia hlúposti, zle sa mi dýcha, najradšej by som to zabalila... no proste moje klasické ráno. Panebože skončí toto peklo niekedy?

zuzana12345

Ja sa tiež lúčim,zajtra ráno idem za maminou a vrátim sa až v nedeľu a keďže mamina nemá internet a do kaviarne sa mi nechce stretneme sa až v nedeľu tak sa držkajte a opatrujte budem na vás myslieť a som rada že sme si dnes tak fajn "skecli" ahoj!!!!

zuzana12345

Tani ja ten spitomin beriem len minimálnu dávku tu najnižšiu a vôbec nie som oblbnutá,práve naopak mám energie na rozdávanie ono to je možno pre "začiatočníkov" ale už dávno mi nebolo tak dobre.Normálne sa mi vracia humor ktorý milujem. My sme tiež neboli tento rok na dovolenke len kvôli mne,lebo som si myslela,že to tam nerozdýcham

zuzana12345

Vôbec nie si divná.Ja tiež nemám dôverné kamarátky,ale zato mám super susedky.Veľmi dobre si rozumieme a pomáhame si.Tiež vedia o mojich problémoch a ja o ich a je to fajn,keď si poradíme.

emma18

zuzana12345: no ja by som aj vybehla ale sama urcite nie. a priatel nic ine nerobi len je v praci takze ho nemozem stale otravovat aj ked on ma velakrat vola ale ked ja mam vzdy strach ze ako mi bude a ze to nezvladnem a tak. tak nakoniec nikam nejdeme. jednoducho ked mam ist niekam sama tak radsej nejdem.kamaratiek moc nemam skor kamaratov xixi. jaj boze ja som divna :o)