Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

emma18

zuzana12345: mam kamaratku ale ani tej to nedokazem povedat, rodicia si nic nevsimli a mozno aj vsimli ale kedze chodim psychologicke tak to asi beru tak ze mi pomoze. a moju unavu pripisuju tomu ze mam boreliozu. ja mam asi divnycch rodicov ale moja mama nebola nadsena ani vtedyk ed som zacala chodit psychologicke a nie este kebyze chcem ist psychiatricke a je zasadne proti uzivaniu liekov lebo si mysli ze sa toho potom uz nikdy nezbavim a budem to uzivat do konca zivota. a aj ja mam z toho strach lebo nechcem byt zase na liekoch zavisla. skusala som take kvapky passedan, a sedatif PC ale tak to su len take co dostanem bezne kupit v lekarni a absolutne mi to nepomohlo.

zuzana12345

Miloško u teba už niet čo doplniť si úplne vyčerpávajúci lepšie by to ani psychiater nevysvetlil.Ja hrozne rada čítam \"Milošovu poradňu\" aj keď sa cítim dobre tie tvoje rady ma vždy dokážu upokojiť.Fakt vplývaš na mňa nejakou pozitívnou energiou.A čo Katka a Tánička, kde ste a ako sa dnes cítite.Mne je dnes mimoriadne dobre,dokonca sa mi ani hlava netočí to asi preto,že zajtra sa chystám za maminou a už sa hrozne,hrozne teším. Emka nemáš žiadnu dobrú kamarátku s ktorou by si sa mohla o tom porozprávať? Možno by ti pre začiatok stačilo niekomu sa zdôveriť a čo rodičia ešte si na tebe nič nevšimli?

bambulka2x

Emka,sama vidis,ze to bez liekov nejde,cim skor zacnes konat,tym skor Ti bude dobre.Neopakuj moje chyby,neviem ako dlho to trva u Teba,ale ver mi,ze sa vyliecis a budes mat svoj zivot pod kontrolou.Odvahu,neboj sa,vies co chces.

bambulka2x

Milos,musim s Tebou suhlasit,nieco z Tvojich slov si vezmem k srdcu aj ja.A ta psychoterapia je vyborny napad.Ja som sa u jednej psychologicky objednala.Povedala,ze to je na dlho,ale stoji to za to.

emma18

ja sa snazim si stale opakovat ze mi nic nie je ze je vsetko OK a ze to si vsetko len nahovaram. niekedy to pomoze inokedy vobec. a stale dufam ze ked sa mi zacne skola ze sa to zlepsi ale aj tak mam strach a hlavne z toho ze sa budem takto trapit do konca zivota. a to je hrozneeeee to by som nezvladla.hrozne som sa snazila s tym bojovat sama bez liekov a dufala som ze sa to zlepsi ale nijake zlepsenie nevidim.

bambulka2x

Emka,nemozes sa tak uzatvarat,znici Ta to.Musis mat niekoho,komu veris,to nie je hanba,ani Ty ani nikto z nas si neprial dostat takuto psychicku chorobu.Co najskor to vezmi do vlastnych ruk,strachom z vysmechu si nepomozes.Ver,ze mnohi ludia to chapu.Tiez som sa citila zle,pomohla mi kamaratka,ktora ma doslova dokopala k psychiatrovi,doteraz jej za to dakujem.Tam chodia ludia,ktori sa chcu vyliecit a zit.Nie je to vobec hanba.

bambulka2x

Pytaj sa k neurologovi a ten Ta tam posle.Ja beriem frontin a coaxil.Plus sa dopujem magneziom a vapnikom.Tak mi bolo popadene na moju diagnozu.Neboj sa ist k psychiatrovi.Je to doktor,kt.nam pomaha.Ja som sa branila vyse roka a urobila som chybu-skoro rok sama nevychadzam z domu,lebo mam strach.Lieky neberiem dlho,takze zatial sa zazrak nestal.Chcem spat svoj zivot a ked to nepojde inak pojdem na liecenie.Takto sa zit neda.Ten kto to nezazil to nikdy nepochopi,my vieme svoje.

emma18

a najhorsie je to ze sa za to hrozneee hanbim a vlastne nikto o tom nevie. trapim sa sama. ja som dost uzavreta co sa tyka takychto veci a nechcem o tom s nikym hovorit. a mam hrozny strach :o(((

emma18

bambulka2x: nebola som na neurologickom vysetreni. to ma musi poslat moja obvodna doktorka? a co je EEG a EMG? prepac ale naozaj neviem co to znamena.A ty beres ake lieky? a aj ti pomahaju? lebo mne je niekedy lepsie a inokedy mi je uplne hrozne. a ja nechcem takto trpiet do konca zivota :o(( a mam pocit ze sa toho nikdy nezbavim.

bambulka2x

Mila Emma18,bola si uz na neurologickom vysetreni?Mne byvalo/teda aj je/podobne.Skoro po 2 rokoch som mala stasie na odbornika.Poslal ma na EEG a EMG,kde mi zistili tetanicky syndrom a nepotesim Ta-ten panicky strach bez liekov od psychiatra nezvladnes.