Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
moja psychologicka mi totiz nic nepredpise lebo nemoze. a ja psychiatrovi moc nechcem ist. tak mi povedala ze mozem ist obvodnej a ze ona mi nieco predpise. ale o tom dost pochybujem ze mi to pomoze. boze neviem co mam robit :o((( stale som unavena , prespim skoro cely den ja uz fakt nevladzem. nevladzem sa stale sama seba presviedcat ze mi nic neni a ze to len v tej mojej sibnutej hlave. strasne ma to vycerpava a ked si zmyslim ze budem zasa sama doma tak sa strasne bojim.poradte mi niecoooooooooooooo aj ked viem ze asi nie je co :o(((
ahojte dnes som bola sama doma a tiez ma to chytilo. jaj boze bolo to hrozne. nevedela som co mam robit :o( viem ze mama brala neurol a mame ho doma a stale rozmyslam ci si aspon stvrtku z neho nedam. viem ze by som to nemala robit.ale dnes som mala uz vazne na male.
dakujem vam, ste zlati :)
katka hej, mávam to aj ja pred menštruáciou, že som nervóznejšia a "divná" :) z toho si nič nerob... Mne je dnes na prd proste, o deviatej som si musela dať druhý neurol, teraz som bola s otcom niečo vybavovať po poisťovniach, tak som to celkom zvládla, ale fakt mi nie je dobre, hrozné pocity úzkosti ma zožierajú, dýchať sa mi riadne nedá, únava ma tlačí k zemi... a to mi už bolo celkom lepšie, tak som sa tešila a teraz toto...no nič, idem sa nejak zamestnať
Ahojte, mam nejake depky..bojujem s tym, raz mi je tak, raz tak. Ako mam prekonat tie uzkosti? Caka ma toho vela v bud. skol. roku a ja nemam sil...citam: Ako sa zbavit depresie a stresu bez liekov, trochu cvicim, aj tak mam tie stavy stale. Mam si ist pre AD?? Lekar chcel nech si od nich oddychnem..asi si pojdem pre doplnky od RNG. Inak dik za toto forum, bez vas by som nevladala vôbec..fakt ste zlati ako bojujete. Vela sil a hlavne pozitiva. Je dnes krasne, mame ok rodinny zivot, kto nie, bude lepsie, urobime si teraz krasne volne dni.:))) Majte sa krasne.
mne je dnes fakt dost divne... stale mam pocit ze kazdu chvilu ma chyti panika a stale mam strach. z hocicoho na co sa pozriem. stale ma chyta strach... ja to nechapem. akoby som to nebola ja. asi mi fakt sibe z toho ze mam par dni pred...inak si to neviem vysvetlit.
Dobre rano Tani, ako? uz je ti lepsie? aj mne je dnes nejak blbo.. vseobecne tieto posledne tri dni... chodim jak vo sne a mam pocit ze kazdu chvilu zaspim... vcera vecer mi tiez trochu srdce bilo a nejake tie dychacky som mala.. ale ja to mam vzdy horsie ked cakam menstruaciu.. ty to tak nemas? ja si to vyslovene vsimam kazdy mesiac ze to tak je par dni pred nou
hm, tu stále nikto... tak sa mi podarilo aj počítať, aj zrelaxovať, aj zaspať pri tom, aj mi zazvonil blbý telefón práve pri uchu, skoro ma porazilo... božinko stále mi je zle, idem sa rýchlo umyť a padám z tohto bytu
hm, snažila som sa nejak zamestnať, tak som si chcela prečítať túto stránku od začiatku, ale dostala som sa po stránku 300 a prestalo ma baviť tam stále ťukať, ale prečítala som napokon len pár strán, lebo ma to celkom dosť rozrušuje... idem radšej čítať niečo iné, nejakú knihu alebo čo... čakám, kým bude trochu viac hodín, aby som nebudila našich a zavolám im, nech prídu po mňa, aspoň nebudem sama
Ránko :) som tu dnes zase prvá, ale oveľa skôr ako včera... lebo dnes atak prišiel skôr, čo je logické, lebo ho očakávam a od toho včerajšieho som sa bála dnešného rána, keĎ priateľ odíde do práce a ja tu ostanem sama. Takže samozrejme hneď ako zavrel dvere, tak ma to chytilo. Švihla som si ten môj neurolík a premiestnila som sa do obývačky a dýcham si a píšem a upokojujem sa, takže to nejak zvládnem hádam aj sama.