Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zuzana12345

Emka a čo takto si občas vybehnúť niekde do prírody alebo na plaváreň,korčule a podobne.To ti radí ta pravá čo nič z toho nerobí ale aspoň sa snažím teoreticky poradiť.Mám susedku v mojom veku tá si zoberie aj s manželom bicykel vyberú sa na výlet do prírody,tam si "užijú"potom skočia na plaváreň a po ceste ešte na jedno pivo a taká je zdravá a tiež jej pred pár rokmi zobrali všetko čo robí ženu ženou

ooo/táňa

ja beriem ten Fevarin už 10 dní, prvé 3 dni pol tbl, a týždeň jednu celú, ale zatiaľ rozhodne žiadne zlepšenie, práve naopak - od včerajšieho super ataku mi je stále super zle... budúci týždeň príde z dovolenky tá nová psychiatrička ktorej chcem ísť, tak dúfam, že ma spasí a že dovtedy to nejako vydržím

ooo/táňa

ZUZI čítala som si ten Spitomin, tak to nie je klasický oblbovák a nesmie sa brať s antidepresívami ani s tými klasickými oblbovákmi, čiže som pochopila, že to je niečo medzi tým. A zaberá až za niekoľko dní, čiže podľa všetkého ti zabral, takže sa teš :)

ooo/táňa

NELA moja zlatá akurát som na teba myslela, že si sa dlho neozvala...neboj nič, to nie je prejav slabosti, že opäť berieš AD... keď to nejde, tak to nejde... dúfam, že ti zaberie a nebudeš mať také patálie ako ja, že mi tie isté druhýkrát už nezabrali... My sme mali ísť na dovolenku dnes... veľmi sme sa tešili, ale dopadlo to tak ako to dopadlo... načo nad tým nariekať, už to nezmeníme a život nekončí, pôjdeme na jesennú alebo budúci rok alebo kedy. Hlavne, že sme spolu, nemusíme chodiť na dovolenky, no nie? Píš, dávaj o sebe vedieť. Odkedy berieš zas ten seroxat?

zuzana12345

Emka zabudla si na Milša našu bútľavú vŕbu.My s Táničkou sme si na radu Miloša objednali knihu ako sa zbaviť stresu a depresie bez liekov ale keďže mi je dobre tak sa mi do toho čítania akosi nechce ale asi si pôjdem kúpiť rybací olej,nech mám dobrý pocit že pre seba niečo robím

emma18

katkaxxx: no moj zivotny styl bol a urcite aj je uplna katastrofa. ked sa ma psychologicka pytala ake mam alebo som mala niekedy zaluby tak som nan u len pozerala a nebola som jej schopna niiiiic povedat lebo ja nijake zaluby ani nemam. to je podla mna uplna katastrofa. cez rok to mam tak ze skola, praca, spanok a toto je kazdy den. a teraz cez leto je to tak ze rano sa zobudim nejako pretrpim do 4 a idem do prace(robim v internetovej kaviarni :o) potom idem domov bud som s priatelom alebo kuknem telku a idem spat. a toto mam kazdyyyyyyyy den . nic ine nerobim iba toto co som prave napisala.

katkaxxx

emma dakujeme ti:) vies po anglicky? ja citam "anxiety,phobias&panic" od Reneau Z. Peurifoy. pokial nevies anglicky, tak sa spytaj milosa, on ti poradi slovenske knihy. zober si to takto.. viem si asi predstavit ake vselijake myslienky ti chodia po rozume ked si sama doma atd.. povedz mi prosim ta ci sa niekedy v zivote niektore z tychto tvojich obav naplnili?? emma, neber lieky ako riesenie. lieky ti zmiernia priznaky ale neliecia. lieci ta tvoja praca na svojej osobnosti a zmena zivotneho stylu ak bol doteraz nespravny.. vid milosove rady ;)

zuzana12345

Ja má problém aj keď idem sama po širokej ceste vtedy odpadávam každým metrom a radšej sa pozerám do zeme.Som alergická na žihadlo takže keď vidím osu /tých je momentálne dosť/tak mám smrť v očiach a normálne sa mi zastaví dych.Nedajbože že by som pri sebe nemala dithiadem alebo fenistil.Na druhej strane si poviem no a čo veď s tým sa žiť dá a možno to raz prejde a sú ľudia oveľa horšie na tom ako ja.