Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

emma18

prosim vas da sa toto st john wort kupit aj niekde v lekarni? je to tu dost casto spominane a v dobrom takze by som to chcela vyskusat

lejno

nelke - bral som ad a dlhe roky. asi pred mesiacom stym sekol zacal som brat st john wort od RNG a som spokojny a aj sa
ozerem sem tam a je mi good. neveril som tomu ze ten st john wort moze pomoct predtym som skusal guarana dlpa 5 htp ale zaslapal len sjw - slahnes si rano 3 kapsule a konecne ma zivot zmysel

emma18

ahojte, od rana som na nervi. hrozne sa bojim toho ze zasa budem sama. Bud doma alebo v praci alebo kdekolvek inde. Neviem prestat na to myslet a mam pocit ze sa zblaznim. Preco mam z toho taky obrovsky strach? Neviem to nijako ovplvnit. Velmi sa trapim kvoli tomu.Od rana ma boli brucho. Aj vy mate niekedy taky pocit ze sa z toho vsetkeho uz asi zblaznite? lebo ja ho mavam dost casto :o(

[zruseny12]

nela,ziadne tablety by sa nemali kombinovat z alkoholom...aspon tak to pisu na letakoch...
...ja poznam jednu,co si da AD...a este v ten den vypije tvrdy alkohol,ani si to neuvedomuje...ale mozem povedat,ze jej asi uz s toho sibe,je to uplne iny clovek ako som ju poznala predtym...
casto pije,ale ty ked to urobis len teraz,tak mozno to nebude vadit,a len pivo...pivo je aj zdrave-na ladviny a obsahuje vit.sk.B....

nela

Ďakujem lejno.Pytala som sa preto,lebo cestujem na dovolenku.Budem sa musieť,asi dezinfikovať niečim tvrdým proti hnačkám.A navyše možno budem mať chuť večer na nejaký drink.Doktorka mi povedala,že alkohol ide úplne inou cestou ako AD.Lenže pri väčšom požití alkoholu ľudia majú vraj niekoľko krát horšiu opicu,ako normálne.Neplánujem sa opíjať,len nechcem mať paniku z jedného piva.Zaujimajú ma vaše skúsenosti,keď sa už toľko trápim s rôznimi úvahami.

Silvi

ahojte, davno som tu nebola, vidim ze sa to tu poriadne zmenilo, zo starych znamych pamätam len Milosa. Ak sa vsetkym ostatnym zdravotne polepsilo potom je tu nadej aj pre nas. Ja s uzkoztou bojijem uz 3 roky. Raz som hore, raz dole inokedy si myzlim ze nacisto cvokatie. Tesim sa na den, ked nebudem vediet co je to panika. Niekedy veru ani neviem ci je to uzkost, alebo ci mi zacina sibat. Drzim vsetkym palce. S

lejno

pit alkohol na ad ?? to by som nerobil ale predsa som urobil a mozem povedat ak si das 3 pivka pohoda akonahle to poseres a das viac amen tma na druhy den som bol ako po satanistickom festivale total death(strase mi bolo) ps: na tie 3 piva som vypil 5 boroviciek a uzval som asentru

katkaxxx

ahojte, dobre rano vam prajem. vcera sa tu teda moc nenapisalo... ale ja som bola az do vecera mimo Ba a netu...ako sa mate? ja som vcera mala tak zvlastny den, ze cez den mi bolo blbo, paniky a tak a vecer som mala pocit ze to vsetko odislo a ze nechapem preco sa vobec trapim. a dnes rano som sa zobudila a aj ked je to uz lepsie ale opat mam nezmyselne pocity ktore viem ze su nezmyselne a nemaju so mnou nic spolocne, napriek tomu ich citim.