Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte vsetci,pisem tu prvykrat,aj ked chodim uz uz dlhsie...mam 28 rokov,a uzkost som mala diagnostikovanu zhruba pred 5 rokmi, vtedy som zacala brat inekcie, tak seroxat, rivotril a nieco na zvysenie chuti do jedla, po troch rokoch som ho zacala vysadzat, ale vydrzalo mi to asi take 2 mesiace a teraz som na cipralexe a neurole...a chem zacat s psychoterapiou...velmi dobre poznam vsetky tie stavy, co ste tu popisali...aj ja som raz hore, inokedy dole, ale aspon nie som na dne, ako to bolo bez liekov...som rada, ze nie som sama...
ten pocit ze sa zblaznim je z toho ako mi je. predtym to bolo aj z toho ze ma nechal frajer ale od toho presli dva roky a konecne som si nasla druheho. takze depresie co som mala su uz myslim prec. teraz ma trapi stale len to ako mi je.nebola som u psychiatra.9.sept idem psychologicke a oopytam sa jej ci nebude lepsi napad ist psychiatrovi alebo ja uz fakt neviem. rozmyslam aj nad tymi doplnkami ze si kupim. a niekedy mam sto chuti zobrat si mamin neurol. nech mam aspon na chvilu pkoj :o(
emma preco mas pocit ze sa zblaznis? teda viem preco, aj ja ho mavam. len som bola zvedava ci to mas tak ze mas pocit ze sa zblaznis z toho co sa ti deje alebo vseobecne taky pocit akoby si bola sialena. ja mavam asi oboje :D (nie ze by to bolo az tak vtipne :( ) emma kedy ides k psychiatrovi? (ak si este nebola) dufam ze nechces len tak cakat ze to same prejde. zacni tu psychoterapiu a citaj literaturu. same to neprejde.
baby a aj vam to pomohlo? myslim tie doplnky. ci sa to fakt oplati alebo je to len zasa nejaky vymysel. boze dnes mam fatk pocit ze sa kazdu chvilu zblaznim :o((((
Lejno,veľmi pekne ďakujem.Ja sa trápim od roku 2000.Za tých pár rokov som s malými prestávkami na AD.Vždy ich vysadím a po pár mesiacoch musím znova brať AD,lebo nezvládam.Ale musím povedať,že zhoršenie stavu sa mi cyklicky opakovalo po dvoch rokoch.Teraz to mám po 4-rokoch v takomto rozsahu.
Silvi a Emma tiež mám niekedy pocit, že mi už šibe riadne... dnes mám od rána otrasnú úzkosť, vlastne už štvrtý deň ma ani na chvíľu neopúšťa...tiež sa bojím byť sama a tiež pochybujem, či sa z toho niekedy dostanem... takže nie ste v tom sami, bez obáv... ja sa navyše aj s priateľom hádam, takže dnes je krásny deň :(
emma ahoj, ten pocit mam aj ja, kolkokrat som mala pocit ze mi kazdu chvilu z toho uz sibne. ale doteraz som ziva a zdrava a nesiblo mi a ani sa to neda. je to len pocit. a viem ze velmi neprijemny. neviem ci sa ten st john wort da kupit v lekarni ale da sa kupit u RNG, tu dole je odkaz na jeho stranku, tak tam klikni a pozri. inak ako postupujes v rieseni problemu?
EMMA len na -odkaz odstránený- telefonicky objednať na dobierku, alebo ak si z BA, tak priamo v obchode kúpiť