Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
nela, ahoj, netusim, preco mi zmenila seroxat, vraj by uz nezabral, ze som ho brala dost dlho, ale cipralex je dost o nicom, musim sa pri nom dopovat neurolom, co som pri seroxate nepoznala...
MILOŠ no však vrav, ako sťahovanie? My sme hneď poobede vyrazili pohádaní za kamošmi na chatu na grilovačku, vyvaľovali sme sa na slniečku, ja som sa parádne odreagovala a vybláznila a ešte stále nie sme doma, ale už na ceste :)
EMMA ono to nie je na tej stránke uvedené, ale pýtaj si St. Johns Worth, tá predavačka je hrozne milá a hneď bude vedieť, čo chceš :) Inak ja som to brala, vôbec mi to nepomohlo, ale však vyskúšaj, viacerí hovoria, že pomohol
lejno: a to si si objednaval z -odkaz odstránený- lebo nejako neviem ktore z toho si mam objednat. je tam toho viac.ale predpokladam ze asi to Stress-B alebo nieco ine?
lejno naozaj ti tak tie doplnky pomohli? a ktore konkretne to boli?
ja osobne som mal taku uzkost a take stavy
ze som skoncil az na psyxiatrii v povazskej bystrici.nepomahal mi neurol ani nic nepomahali mi ani injekcie proty uzskosti vzdy ked mi pixli inekciu len ma to naslapalo musel som cele dni len behat po xodbe akonahle som si lahol prisla na mna taka uzskost ze som nemohol dyxat po 6 dnox sa to zlepsilo bral som rano 15 mg chlorprothixen 100 mg kventiaxu 150 mg alventy na obed 75 prohtiaden 15 mg chlorprothixen a na vecer 30 mg chlorprothixen 200 mg kventiaxu a 75 mg prothiadenu ..... po 17 dni ma prepustili.stabilizovany hmm lenze co dalej.. pomohlo mi to len zbavit sa brutalnej uzkosti aby som mohol spat predtym som nespal asi mesiac :) na socialnu fobiu mi to nepomohlo.... teraz papkam swj a je mi dobre
adulik,ak si si všimla aj ja som po vysadení seroxatu.Vydržala som to 3 mesiace.Doktorka mi ponúkla Cipralex.Odmietla som ho a znova som začala so seroxatom.Dúfam ,že zaberie.Tebe prečo zmenila lieky?