Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Tani, drzim palce nech ti lekarka najde vhodne lieky aby si sa mala lepsie, neda sa takto existovat. Wellbutrin alebo Lexaurin si skusala?
bože môj ja nechcem takto žiť, resp. prežívať... čo mám robiť, čo? Takýmto štýlom sa do roboty nedostanem ani o pol roka a nie že od utorka... 5 týždňov som péen a úúúplne bezo zmeny..
ADULÍK mne práve cipralex zaberal super a neurol som nikdy nepoznala... ale teraz sa mi to vrátilo, cipralex mi nepomohol už vôôbec, coaxil tiež nie, fevarin teraz tiež nie, takže sa tiež neurolujem. Koľko neurolu si dávaš?
No priatelia ja mám hrozný deň, fakt príšerný. Niekde som strašne nachladla a od rána kýcham neuveriteľne, nos upchatý tak, že ani nedýcham skoro a okrem toho atak za atakom... len čo predýcham jeden, príde druhý. Strašná derealizácia a stále sa mi zdá, že odpadnem ale sa zadusím. Ja už neviem, čo budem robiť. Troje AD mi nezabrali, ja neviem, čo ďalej, asi sa zbláznim, fakt, je to peklo, peklo, peklo...
nie caj ale cas...
ale aj caj si mozeme dat co vy nato, ale teraz je dost teplo, tak vecer:)
joooj aka by som bola rada keby aj mne zabrali tie doplnky, ale bojim sa riskovat...uz som sa nariskovala dost, opatovne vysadenie, skusanie, nemam nervy nato, som rada ze som ako tak stabilizovana, ale mozno pride caj aj to vyskusat
ahojte ako sa tu mate?
ja sa mam celkom fajn, ooo zacala som s tou HAK, a asi aj posledny krat, vsetko ok, psychika ok, ale nohy ma bolia paradne, a na chodidlach zvrchu mi vystupili zily, takze zbohom HAK, i kde Dr povedal ze mam este vyckat, ale neviem naco...
Inak mi je vcelku fajn, sem tam nejaka uzkost, busenie srdca ale vzdy to nejako zazehnam...
Ahoj Veve, ak to tu budes citat ozvi sa mi!
Emma, psychoterapeut ti moze pomoct pri liecbe, ale jednoznacne treba ist k psychiatrovi a necakat kym sa ti zdravotny stav bude zhorsovat. Nie je na tom nic zle pokial clovek berie AD, hlavne ze sa budes citit potom lepsie. Ale ved sama uvidis co ti pomoze, treba vyskusat. Ani lieky ti nemusia na 1x sadnut.
Tak mne ziadne doplnky, psychoterapia, sport atd. absolutne nepomohli. Zaberu mi jedine AD. Na cipralex nedam dopustit, ale kazdemu samozrejme moze sadnut nieco ine. Trosku trvalo kym mi zabral, ale potom uz bolo ok. Takze Nela, mozno trosku trpezlivosti bude treba ak by si zostala pri cipralexe. Mne bolo pre istotu zo seroxatu a xanaxu brutalne zle.
bral som rispen asi pol roka fobia zmizla
ale uplne, bol som ako novy clovek bral som fakt len ten rispen nic viac. lenze po pol roku prisla namna taka unava v pohode som zaspal vecer rano sa zobudil ale ako by som nespal.presiel som par metrov a bol unaveny. najhorie na tom bolo to ze ked som prisiel z nocnej nie a nie zaspat mohol som zobrat aj dva hypnogeny proste cez den som nezaspal az vecer... tak som siel psyxosovi a potom to zacalo najskor asentra k tomu rispenu 150 mg rano .. kazdy den mi bolo horsie a horsie vydrzal som dva tyzdne ale bolo mi tak na picu ze som sa nedokazal pozriet do oci ani svojej rodine ako by ma ta fobia uplne pohltila.. oks som sa nasral a isiel zas psyxosovi.. no ok asentru vysadil slahol mi seroxat nevydrzal som ani 7 dni.. spat psyxosovinaskor mi slahol apaurin 1 ampulku potom mi nasadil neurol rano 0.5 amitriptylin dva vecer cipralex jednu rano rispen pol rano jednu vecer akineton a poslal ma dpc domov :)a este predtym som bral hapilux..no prisiel som domov a bolo mi lepsie zo dna na den sa to zlepsovalo po dvox tyzdnox som uz makal na zahrade a boom jedno rano som sa zobudil s takou neprekonatelnou uskostou ze to nebolo mozne dal si lieky a nic do vecera vydrzal vecer uz bolo lepsie zaspal rano este horsie a takto sa to tiahlo asi 3 tyzdne potom som uz fakt
nevydrzal a siel v nedelu na pohotovost zas mi dali iniekciu a poslali domov. lenze po tej inekcii mi bolo este horsie tak pome naspat a sup do povazskej bystrice... ale o tom Vam budem vypravat neskor. jedna rada serte na ad a ine p... ske lieky (papam sjw a je mi dobre)