Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

A kam idete na dovolenku Nelka? No ono sa to nedoporučuje chodiť na dovolenku v týchto stavoch, lebo človek vtedy má mať kľud a dovolenka je stres, lebo je to zmena... ale snáď ti dovtedy zaberú, kedy idete? Ale vravím, my sme tiež dovolenku zrušili kvôli tomu...

ooo/táňa

www.youtube.com
www.youtube.com
tieto linky mi sem hodil Miloš okrem iných, ale tieto dve pesničky sú hrozne super, ich počúvam vždy ráno a aj cez deň, keď mi je na prd :)

nela

Nie,nerobím prieskum.Som,len zvedavá.Keď to tu tak čítam,tak mám strach,že mi tiež nezaberú.A budem musieť prejsť na iné.Totiž je to spojené s tým,že mám isť na 14 dní na dovolenku a mám strach.Bojím sa ,že to celé predepkujem a pokazím celú dovolenku.

ooo/táňa

Dievčatá tiež vám pomáha fyzický pohyb? Ja zisťujem, že hoci mám pocit, že nezvládnem urobiť niiiič, tak keď sa premôžem a urobím, resp. trochu sa fyzicky unavím, tak mi je lepšie. Napríklad včera s tým bicyklovaním alebo teraz som povysávala. Nie žeby mi bolo objektívne lepšie, ale cítim sa lepšie... neviem, či to poznatá, či som zrozumiteľná

ooo/táňa

ZUZKA tá tvoja švagriná má hyperventilačnú tetániu, podľa príznakov je to jednoznačné, nech si to na tejto stránke naštuduje, podozvedá sa... mnohým sa to spustí po pôrode ako laktačná psychóza. Skúšala aj alternatívne liečby? ja neviem aké, ale ja by som to nevzdala a pátrala a pátrala

ooo/táňa

LENČOK ja mám 28, veruže bábo by sme radi, preto som tiež v januári AD vysadila a preto mám aj túto otrasnú recidívu :( ale verím, že raz sa k tomu nejak dopracujeme

ooo/táňa

NELA čo teba pochytilo? robiš prieskum aké AD sa najčastejšie užívajú? :)))) Tebe seroxat už zabral zase? JE ti lepšie?

lencok1

ooo, tani pytam sa preto lebo ma zaujima ako to znasaju nasi parnteri. Ten moj to nevedel dlho pochopit, ale myslim ze uz pochopil. Ten zlom nastal ked som musela na liecenie vo februari na psychosom. odd.v PK...vtedy zacal chapat a zaroven citil velku bezradnost, teraz sa mi snazi byt oporou...aj rodicia su mi velkou oporou, ako ti tvoji Tebe, aj najlepsej kamoske som to konecne minuly rok povedala a je to super...inim so hovorit nebudem, nemam dovod...celkovo sa utuzila sudrznost nasej rodiny odkedy som bola na tom lieceni, pomaha mi aj sesterka a jej rodina, takze sa mam o koho opriet...ja len tolko, ze naozaj treba porporu okolia, ani ja som ju kedysi nemala, asi to muselo zajst az tak daleko...ooo inak ak smiem vediet kolko mas rokov, ja mam 25, a neplanujete niekedy babo:)? Ja by som raz velmi chcela:)