Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
A od januára do júna si bola v pohode? Kde si v júni odpadla? mam 25 rokov, nedávno som sa vydala, možno to vyvolalo aj pred svadobné stresy a stres z lietania. Od decembra do júna som stresovala pri pomyslení na to, že budem lietať vyše 2 hodín, aj napriek tomu, že som už v lietadle sedela. A ešte na dovolenke som čítala knihu, v ktorom ludia umierali a pod... neviem, prečo som si vzala práve tú knihu. A ty pracujes ako učiteľka?
a napr. tento Ixel sa predpisuje hlavne "mladim" kvoli tomu ze tie vedl. ucinky su zriedkavejsie a menej ich citit...samozrejme u kazdeho je to individualne...
ooo drzim ti palceky, na vsetko sa popytaj, vies aj psychiatria ako taka ide doperdu, ako aj lieky na liecenu roznych psyc. poruch, takze verim ze spolocne najdete dobre lieky, vhodne pre teba, ktore ti konecne pomozu,vzdy sa treba popytat aj na najnovsie moznosti liecby
ja som s ixelom spokojna, je to pre mna neporovnatelne, aj co sa tyka zazivania, libida a celkovo
no tá psychiatrička, ktorej chcem ísť - ale až vo štvrtok, lebo robí len štvrtky a piatky je veeeľmi dobrá a mnohí odborníci mi ju doporučili, tak verím, že savyzná... tak možno aj ja budem mať IV. generáciu, jupííí :)
ooo ano uz je a uz dlhsie, ano aj ixel, aj effectin, aj ine su tam este...okrem toho ze posobia na serotonin, posobia aj na spominany adrenalin...
už je aj štvrtá generácia??? aj ten tvoj Ixel je už z nej?
baby inak skuste sa opytat na AD najnovsej IV.generacie, ktore posobia okrem serotoninu aj na adrenalin...aj ten sposobuje zachvaty paniky a okrem toho tieto ad maju menej vedl. ucinkov, vsak za opytanie nic nedate...
veď nech ti vymení cipralex... alebo ty vymeň doktorku... aj ja to práve robím... nie je veľmi múdre brať stále tie návykové oblbováky
Tana, ahoj, aj ja mam ten pocit,bola som u nej, vymenila mi ho za rivotril, ale ten mi nechytal, tak neurol beriem dalej, mam za nou ist zasa ten tyzden, verim, ze bude mat nervy, no uvidim,pokecam s nou...