Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zuzana12345

dnes mi je totálne na h...Keď si predstavím že idem ešte do práce tak ma chytá depka a to som skoro vstávala.Ešte musím niečo uvariť lebo moje detičky maličké si neboli schopné doniesť šeky na stravu na konci prázdnin a tak sa mi nechce,ale našla som na mimibazáre super recept tak to idem vyskúšať uvidím či to bude jedlé

monika9

citali ste knihu o panickej uzkosti,treba precitat......to dychanie je len v hlave to sa naozaj nedusite,netreba na to mysliet aj ked je to tazke......

monika9

tie bolesti celeho tela su tiez z toho ja som sa cez vikend citila jak zbity pes....no vies zmenit psychiatra sa da ale lieky ti predpise tie iste len nazov maju iny......vsetky su na baze benzodiazepanu a je jedno ako sa volaju....maju bohuzial vedlajsie ucinky ale bez nich mi je o vela horsie.....bludny kruh.....

ooo/táňa

Dievčatá na to dusenie: dýchať do brucha. Pre ženy je to neprirodzená vec, preto sa to treba naučiť. Ľahnúť, ruky na brucho, nádych na 5, výdych na 6, musíte cítiť ako vám stúpa a klesá brucho. Mňa to učil priateľ, zo začiatku mi to prišlo divné a ťažké, ale teraz tak predýchavam vždy, keď mám ten pocit dusenia a funguje to vždy.

zuzana12345

Mňa už dlhší čas bolí celé telo a stále som unavená máte tiež podobné problémy?Môže to byť z tejto choroby,alebo to bude niečo iné

ooo/táňa

LENČOK tak našťastie s PPP nebojujem, to sú poruchy príjmu potravy (ja viem, že to si sa len zmýlila, ale aby tu nedošlo k nedorozumeniu), ja mám panickú poruchu, čiže PP a úzkostnú poruchu :) a ešte ktovie čo ďalšie :)

monika9

serotonin je hormon ktory sa tvori v mozgu ak ho mas nedostatok tak mas pocit dusnosti,a tie podobne stavy ako uz poznas.....tvori sa pri stresovych situaciach,ak sa vycerpa alebo tvori nedostatocne treba ho doplnit liekmi.Ono sa to samo o sebe neda zistit,nie je na to ziaden odber ale ked pochodit vsetky vysetrenia od a po z a to fakt vsetky myslim doslovne a si zdrava to znamena ze choroba sa ti objavila vplyvom stresu