Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok1

ooo ty si prekonala rakovinu? musis byt velmi silna zena, ked teraz bojujes este aj s PPP...mnoho ludi by to uz davno nezvladlo, klobuk dole...

monika9

moja obvodna ma uz vypisat nemoze uz som bola na pnke 40 dni,za ten cas mi konecne zistili ze co mi je......bola som na echo,ekg,gastro-fuj ta hadica,krv.moc,ortoped,internista aj dva krat..atd....az po dvoch mesiacoch zistili ze mi chyba serotonin,tak som bola odporucena k psychiatricke ktora ma teraz lieci......

ooo/táňa

EDINKA no... tak úplne v pohode som zase nebola, miestami som cítila, že sa mi občas vyskytnú pocity, ktoré som predtým mávala a na ktoré som počas užívania cipralexu zabudla...ale dalo sa to. Ale to odpadnutie bol klinec do rakvy. Išla som na CT vyšetrenie a na chodbe mi zaviedli do žily kanylu a o pár minút som išla k zemi. Podotýkam ihiel sa nebojím, mala som rakovinu, takže som na neho zvyknutá až-až. Mala som tlak 60/40, prebrali ma a poslali domov. Odvtedy mi je hororovo. o 2 týždne som si išla pre antidepresíva, čo už som nevedela, čo so sebou

zuzana12345

choď za svojou obvodnou lekárkou ja som na psychiatrii ani nebola.Tiež som bola na všetkých možných vyšetreniach a všetko bolo OK na PN ma vypísala moja lekárka pre totálnu vyčerpanosť.Ja viem čo to je keď sa točí hlava a nedokážeš komunikovať všetko máš zastreté ako vo sne .S tým dýchaním mám problém stále.Neviem,alebo sa mi ani nedá úplne nadýchnuť.Stále tak plytko dýcham ja zase hlavne večer,keď zaspávam.Neviem akú máš obvodnú lekárku ale myslím, že malé "všimné" myslím nejaká káva by to spravila.Jednoducho jej povedz že nevládzeš

monika9

ja sa neviem dodychnut takmer cely den....v noci to byva okej len niekedy sa budim na palenie ktore vyzaruje od zaludka az do srdca,hnusny pocit aj jasi myslim ze uz umieram ,ale bola somna vsetkych moznych vysetreniach a som zdrava ako rybka len ze serotonin mi chyba,ja ho aj beriem,dva tyzdne bolo celkom fajn az na tu nevolnost od zaludka ale teraz ma chytilo nechutenstvo uz mam len 47 kil a ja ma takmer 170cm,som ospala,naladova....a ta p....psychiatricka ma neda na pnku,vsak nech ona chodi za mna do prace....ja mam pracu v terene,autom behat po prahe atd......

zuzana12345

monči,ja som sa dusievala každú noc a každú noc som aj umierala,nemohla som prehltať mala som hrču v krku a rozmýšľala som čo mi oblečú do truhly.Teraz je mi to na srandu,ale vtedy mi všetko jedno nebolo.Nedokázala som prejsť ani do obchodu a aby som nad tým nerozmýšľala,dala som sa prerábať spálňu.Vtedy som bola PN.Všetko sme vyhádzali a ja som chcela maľovať lenže som nebola schopná vyliezť ani na stoličku tak som to musela nechať na manžela.Vtedy mi bolo hrozne.Musela som ísť do práce,lebo by som sa bola zbláznila.Toto všetko mám nakopené stresy z práce.Prehodnotila som svoj prístup k robote.Nič neberiem vážne,aj keď nie vždy sa to dá 1 tabletka spitominu večer, 1 tabletka lexaurinu raz za 10 dní a frčím ďalej len neviem dokedy

monika9

mne je zle uz skoro tri mesiace,doktorka mi predpisala najprv seropram a rivotril ako upravilo sa to ja som mala pocit ze sa dusim ale neskor som pocitovala nevolnost,naladovost a teraz beriem nejaky zoloft a vobec mi to nepomaha

zuzana12345

ahojko,tak ja už som hore,nemôžem vyspávať lebo by mi bolo zle zas až do večera.Ako tak čítam tak všetky tie príznaky sú skoro rovnaké.Ja mám teraz asi tri týždne to lepšie obdobie.Dokážem fungovať celkom dobre.Teraz bol predĺžený víkend tak som oddychovala u maminy.Chodila som na masáž,lymfodrenáž,trochu som si pocvičila aj mamina si všimla že som na tom lepšie.Keď som tam bola pred mesiacom cez dovolenku tak to bola katastrófa.Všetko mi vadilo bola som podráždená nevedela som čo zo sebou.Začala som piť antilipidový čaj a užívať výživový doplnok Ikan má s tým niekto skúsenosti? Ja by som tiež skúsila všetko možné len nie lieky,ale niekedy to nejde.