Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
monika9 ja sa nato liecim, lenze aj ked beriem lieky, a som ok, stane sa mi to
ja ziadne taketo fobie z priestorov nemam ani z tmy ale ten pocit co opisujes ze na nieco cakas ani nevies naco to poznam ako keby taka predtuchu ci co....
ja nechodím do obchoďákov mám tiež strach z výťahov a veľkých otvorených priestorov,širokých ulíc kde som sama neznášam neóny a nerada chodím po tme nie že by som sa bála že ma niekto prepadne,ale vtedy všetko so mnou pláva.Mám pocit že som na lodi a je toho oveľa viac čo mi vadí.Ale hlavne som stále nejaká strnulá,neuvoľnená aj keď mám relatívny kľud neviem sa uvoľniť stále ako by som na niečo čakala čo príde,ale neviem na čo.
ja pracujem ako obchodno technicky poradca pre jednu zahranicnu firmu akurat ma caka bud.tyz.cesta do portugalska...inak som inzinierka ekonomie.....ja fobie lencok nemam len strach z vytahov ale to je v pohode,pocula som o tvojej chorobe to je panicka uzkost....su na to lieky naozaj
inak chcem sa opytat, ci aj vy mate tieito problemy napr. v obch.domoch, kde je velmi vela ludi...ja napr. idem s priatelom na nakup a zrazu hodim spiatocku, uz je to pomenej ale nechcem aby sa mi to stavalo
Nonči tiež máš toho dosť za sebou,ani ja by som nevydržala niekde sedieť na zadku a čučať do počítača,musím byť stále v pohybe.Táni ja síce okuliare ešte nenosím ale tiež by som už na čítanie nejaké polky potrebovala a mám tiež to zahmlievanie nie vždy len občas už mi to prechádza ale od rána som mala pocit že mám hmlu pred sebou ale ja mám na obidvoch očiach naraz a tiež ma od rána bolí hlava.
ja som technicko obchony poradca pre jednu zahranicnu firmu,predtym som pracovala v realitke a poistovni inak som inzinierka ekonomie....
ooo viem ze mas PP, a nie PPP:)...jedno pismenko sa lahko prihodi
ja si skutočne neviem predstaviť akoby som šla v takýchto stavoch do práce... včera som tam síce bola večer vyše dvoch hodín, lebo som potrebovala niečo dorobiť, ešte zrejme aj zajtra pôjdem, ale to som tam bola sama, nikto neotravoval a strážil ma priateľ... inak len čo som tam vošla, tak som dostala panický atak z tých priestorov...
a baby , Zuzka a Monika, čo vy robíte za prácu?