Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

emma18

ooo/táňa: ahojky, ja som na tom podobne. stala som o pol 1 a teraz som zasa hrozne unavena a hned by som zaspala.

lencok1

monika9 mne zoloft pomahal asi 4 roky s prestavkami, bol naozaj dobry, potom som musela zmenit, ak nevies preco ti prepisala prave tento liek, opytaj sa jej nato

ooo/táňa

baby ja som tak neskutočne a príšerne unavená, že som na polhodinu normálne zaspala... teraz som sa zobudila a samozrejme unavená ako pes... bože ja nie som schopná života. Idem si prečítať, čo ste medzitým popísali

zuzana12345

Katka máme asi niečo podobné až nie rovnaké stále musím niečo robiť,aby som nerozmýšľala či sa niečo nestane a či neodpadnem keď nemôžem dýchať a dnes som si musela dať lexaurin lebo ma chytil taký neprekonateľný strach až ma bolelo brucho no otras ako už dávno nie.Stále som nervózna či niečo stihnem, či niečo zvládnem či niečo nepokazím a hlavne zavadziam si sama sebe.S tou samotou je to u mňa tak, že keď som v pohode tak si sama rada oddýchnem ale pokiaľ je mi na ho... tak niekoho pri sebe potrebujem ale zároveň mi ide na nervy a nakoniec sama neviem čo chcem a znervózniem sama zo seba

emma18

chcem sa este spytat kolko stoji ten St Johns worth? a predavacka bude hned vedet co chcem? alebo jej to budem muset vysvetlovat?

katkaxxx

zuzka - mavam asi podobny pocit, ja mam ked som v klude pocit akoby sa kazdu chvilu malo nieco stat (nieco zle) a citim sa zle pokial sa okolo mna nedeju veci, proste ked okolo mna nie su ludia, nerozpravaju, nikam sa nechystame atd.. mala si na myslis toto alebo nieco ine?

emma18

ahojte, musim sa pochvalit ze vcera som mala uplne skvely den, nic mi nebolo a to som bola dokonca aj sama doma, ale dnes...rano som sa zobudila o 9 a hned mi bolo na nic tak som si rychlo zasa lahla a spala som do pol 1. a to len preto aby som nemusela trcat sama so svojimi myslienkami. a teraz len cakam kedy pride priatel nech som aspon chvilu s nim lebo mam tiez pocit ze sa zblaznim.

monika9

ja akurat beriem teraz take lieky na tie fobie volaju sa zoloft,mne vobec nepomahaju,mne chyba serotonin ale ale od kvapiek co som predtym brala seropram mi bolo zle od zaludka tak mi doktorka predpisala tento zoloft,neviem preco....