Úzkosť

monika9

uz sme ho priniesli ked mal 3 tyzdne,jeho matka nemala mlieko ale on si papka sam uz aj konzervy v pohode.....je sikovny jazvecik dlhosrsty ale teraz vyzera ako steniatko vlciaka-taka gulka hunata,kupila som mu kosik a taky je mudrucky ze si do neho nespini a ani v noci neknuci,poslucha

monika9

ja mamdni aj viac za sebou ked mi je lepsie teda uplne som v pohode ale uz od piatku som mrtva zase,mam nove lieky a vobec mi nezaberaju len ten rivotril zaberie ale to je navykovy liek.....a teraz ho mam brat az vecer ale davam si ho uz poobede lebo ma slak ide trafit,asi zacnem zase brat ten seropran aj ked mi nerobi dobre na zaludok....to boli kvapky....nici ma tato choroba,nikdy som chora nebola a serie maze toto nechce prejst....

ooo/táňa

A Monika akého máš havina? A to takého malinkého už máte doma? My sme nášho brali až keď mal 7 týždňov, dovtedy bol pri mamine... ja mám čivaviačika malého, moja radosť obrovská to je

ooo/táňa

Tak Monika potom máme rovnaké - ja mám panickú poruchu plus úzkostnú, sranda je to... len ja to mám už 4 roky, raz hore, raz dole...

ooo/táňa

Mala som ísť na terapiu dnes, teda o chviľu mi mala začať a hrozne sa mi nechcelo, od rána som premýšľala, že ako sa z toho vyzujem, aby som tam nemusela a nakoniec mi ona sama volala, že si dnes vzala dovolenku, tak že či môžem prísť zajtra... taaak som sa potešila, až som z toho zaspala :)

monika9

tani ja mam nedostatok serotoninu je to panicka porucha vyvolana stresom....mam cely dem pocit ze sa dusim,kruti sa mi hlava je mi na zvracanie,som unavena,naladova........ale hlavne to dusenie......hm,v pohode som byvala este pred troma mesiacmi mi nic nebolo.....

ooo/táňa

EMMI ten St.Johns Wort stojí niečo cez dve korún sa mi zdá, vôbec nie je drahý a predavačka iste bude hneď vedieť... Emmi skús sa skonsolidovať nejako a vstať, niečo začni robiť, napríklad skús čítať alebo si zober krížovky alebo skús trochu cvičiť... Ja som tiež na odpadnutie, ale idem si zohriať obed, znovu s havinom počkať mamu, potom mám akupresúru, potom príde zasa mama čakať mňa, lebo je to odtiaľ ďaleko domov a bez spojov a sama pešo tak to nie... potom počkám chvíľu na priateľa a zrejme skočíme na hodinku ešte do roboty, nech to mám čím skôr z krku a potom si idem pre stacionárny bicykel ku kamošovi a hneď si aj zacvičím, sa teším, juj :) Takto si to všetko plánujem, lebo inak je deň hrozný... ale zase keď mám všetko takto naplánované tak mám pocit, že som pod tlakom, čo všetko treba stihnúť a zase z toho haluzím, no ani z voza ani na voz, ale každopádne lepšie robiť hocičo ako ležať

ooo/táňa

Katka to čo píšeš o 13:04 presne súhlasí aj na mňa... :) inak vitaj, dlho som ťa tu nečítala :) ako sa máme?

ooo/táňa

Monika a ty máš akú diagnózu stanovenú? A aké máš prejavy? Lebo okrem tých stavov na odpadnutie sa zdá, že si v pohode :)

ooo/táňa

LENČOK samozrejme, ja v týchto stavoch do veľkých obchoďákov chodím len vo výnimočných prípadoch, keď sa nááhodou cítim dobre. Ale vždy zdrhám ako sa len dá a každého ženiem... inak veľmi veľa ľuďom tam býva zle