Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
inak tie testy su celkom sranda :) mne ked ich robili tak som robila taky dlhocizny dotaznik a este take vselijake obrazky, take machlanice a ze co na tom vidim sa ma pytali a este aj paste mi ukazovali a mala som hovorit ze ake gesto mi pripominaju a tak :) a vyslo to co vyslo - nejaka uzkostna porucha, ostava len otazkou ze aka, ale u mna to vyzera na generalizovanu uzkostnu poruchu alebo PP... este sa to musi vykrystalizovat. ale ono to casto ani nie je jasne.. asi to bude kombinacia oboch.
ahoj tani, no nie najlepsie ale celkom to ide..zda sa mi ze vseobecne mi je uz lepsie, uz trochu lepsie bojujem s tymi svojimi veternymi mlynmi :)boze ale ja som si na tieto stavy uz tak zvykla, ze ked mi v nedelu bolo cely den dobre tak som mala pocit ze mi to normalne chyba :D znie to sialene ale zrazu som mala pocit ze mi nieco chyba :D ja vas stale citam, len som sa teraz trosku odmlcala lebo sa tu nejak strieda zlozenie tak neviem kde pokracovat :D takze aj ty mavas podobny pocit? a co proti nemu robis? vies lebo mna tak stve ze mi kazdy hovori ze si mam oddychnut, relaxovat, citat si atd.. lenze ja akonahle sa dam do kludu tak zacnem mat pocit ze sa kazdu chvilu ma nieco stat. ja ani neviem co. len citim ze stale potrebujem aby sa okolo mna nieco dialo lebo inak mam strach.. a ze skus si tak oddychnut... ja si praveze oddychnem skor ked som v praci medzi ludmi.. na porazenie :(
robila som testy a pohovor na psychiatrii,nie u psychologa-to nie je doktor.....ja sa na depku ani necitim.Dom staviame,uz za nedlho bude hotovy....do garaze patri aj auto tak zajtra siidem kupit sporiacik pontiacik,snad zvladnem soferovanie....
A tie testy, čo ti na to robili to ako prebiehalo? Len písomnou formou, že dotazník?
ja tiež depresiu nemám... ale tá kniha je dobrá aj tak :) tak to máš super, že havko je s tebou, jeminečky, keby som si aj ja mohla svojho brávať do roboty, to by bola sranda... on je neskutočne milý a zlatý. Tak vy staviate či ste kúpili dom?
tani ja depresiu nemam na to mi robili nejake testy a vyslo ze je to len panicka uzkost bez prejavou depresie.....
havko je stale so mnou a za nedlho sa stahujeme do rodinneho domu tam bude stastny,paci sa mu vonku len ho sem pri cinziak moc nenosim lebo este nie je zaockovany,moze sa az v 6-tom tyzdni,v podstate cely den este prespi a preje....ja este beriem horcik....no ja som o tejto chorobe dost precitala,chcelo by to sportovat...sakra ze k tomu nemam vztah.....
MOnika zožeň si knihu Ako zvládnuť stres a depresiu bez liekov od Davida Servana Schreibera, ja ju mám a sú tam dosť dobré konkrétne veci, ktoré sa dajú robiť... Bože mne sa príšerne točí hlava
a cez deň je sám chudátenko?
Monika ono to nie je ani také ľahké ani rýchle akoby sme chceli... tie lieky zaberajú všetky až o dva týždne najskôr, dovtedy sa nedá nič robiť, až potom ti ich môže zmeniť, keĎ sa ukáže, že nezaberajú... Ja beriem už tretie a stále mi nezaberajú ani len trošičku, takže som tiež riadne vynervovaná a najradšej by som sa na to vykašlala a neviem čo, ale nemôžme to vzdať, proste nie, budeme bojovať a vyhráme!