Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
caute baby ,ja som dneska doma.....dala som si kavicku ale viete co som zistila ze po kave sa mi to dychanie zhorsuje,pocula som ze kava vyvolava aj depresiu.........pijete kavu?? ja uz len z mliekom nesku.Ahoj Tani,takze vidis tona prd dneska.....no ja si idem poobede po auto,snad to zvlasdnem lebo vcera poobede som si dala rivotrol a zaspala som az do pol osmej......
ADULIK a ty chodíš do práce či ako je to s tebou?
Ja som hneď z rána taká naštvaná, že až... volala som ten psychiatričke, čo k nej chcem chodiť, že či ma zoberie a ona že nemôže a nevie, že má hrozne toho veľa a nejaká rajonizácia a že sa teda pokúsi a mám zavolať o týždeň... tak to ma dojalo, lebo pre mňa je týždeň nekonečno a ja som dúfala, že pôjdem už dnes a že ma spasí.... tak musím ísť k tej starej ešte tento týždeň. Juj, mám dnes aj terapiu o 11, ale asi ju odvolám, mám všetkého plné zuby... Ja sa vždy ráno zobudím neskutočne nervózna, už ako otvorím oči ma zožiera úzkosť. Teraz som si veru už aj neurol dala, čo ma to tak rozhodila. Ja som sa na tú doktorku na stopro spoliehala, ach jaaaaaaaaaaaaaaaj
Ahojte , vsetci, vidim, ze dnes sme mali, teda uz vcera,niektori taky vselijaky dnik...ja somod rana celkom fungovala, aj kedlen na cipralexe, ale poobede na mna pri kave prislo vsetko mozne, nemohla somdychat, obliala mahorucava, tiaska, hodila som do seba neurol, tak isla na pol hodky domov lahnut a tak som opat pokracovala, teraz pomaly pojdem spat,ale chcem sa uplne unavit, aby som to nepredychavala v postali, takzatial sa mi majte prajem pekny dnik, pridem tu aasi cez den, ked dsa bude dat, pappa
no co je to tu? :) kde ste vsetci? :)
mňa dnes tá doktorka zničila, naprávala mi stavce alebo čo, cvičila so mnou nejako divne, až mi bolo na vracanie a povedala, že mi môže byť fest zle a že keby to bolo na nevydržanie, tak mám zajtra prísť...potešujúce, nie? a fakt mi je fest divne, hlava sa mi točí, slabunká som, dýcham zle, neviem, či to neprehodnotím s tým mojim pracovným elánom a na tú robotu sa dnes nevykašlem... no idem si lahnúť na chvíľu
Katka nie, vtedy som nemávala takmer nič, len som bývala unavenejšia. Nikdy sa mi napríklad netočila tak na odpadnutie hlava a nakupovanie v obchoďákoch som mala vyložene rada
Tani a ked si brala AD (vtedy ked ti zaberali) tak si to nemavala?
Katka nerobím nič vtedy, snažím sa to okamžite zahnať... napríklad včera večer... tiež mi to prišlo, taký bol kľud a nič a ja že isto odpadnem alebo čo sa stane, taká úzkosť ma začala zvierať, hovorím segre, že či si zahrá logik so mnou, ona že jasné, tak sme hodinu hrali a prešlo to... Idem na akupresúru, ešte prídem :)
tak ono to je hlavne dosť jedno, že ktorá hnusná choroba to je, všetky sa liečia aj prejavujú takmer rovnako... Ja sa v práci pohybujem medzi psychológmi a psychiatrami, takže ovládam aj rozdiely medzi nimi aj tie testy atď... O to ťažšie mi padne, že zrovna ja ochoriem takto :) A ešte je vtipné, že oni si proste nič nevšimnú... občas si myslia, že som naštvaná... to vtedy, keď mi je fakt zle a nekomunikujem