Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

ZUZKA nie, ja nemám taký tlak pri tom točení... ale moja, čo tak navštíviť nejakého doktora, ktorý ti to odblokuje? Mňa odblokovávala včera tá doktorka, teda rozhodne nejdem tvrdiť, že dnes sa mi hlava netočí alebo čo, ale tak každopádne na niečo to dobré hádam len bolo... Ja mám problémy sama sa pohybovať, lebo mám stále pocit, že odpadnem, vtedy sa mi brutál točí hlava, ale keď je niekto so mnou, teda najmä priateľ, tak sú tie pocity oveľa menej intenzívne, z čoho jasne vyplýva, že je to psychická haluz :)

fidina

ahojte kočky...aj ja trpím úzkosťou...a často ma bolí a pichá srdce, myslíte, že to môže byť z toho??? som už bezradná.....tiež mi je často zle, mávam závraty, je mi na odpadnutie..niektoré dni mi je nanič...aj vy máte takéto pocity,?-hlavne tie s problémom, čo sa týka bolesti srdca???-môže to byť v súvislosti s úzkosťou?? mám aj prolaps chlopne..pekný deň....

ooo/táňa

ja mám tlak 90/60 bežný, preto mi kázali piť kávu, tak som si na ńu navykla, ale nejaký dlhodobý efekt to nemalo... navyše káva vás môže psychicky riadne rozhodiť, takže teraz si dám len Velvet tak raz za deń, keĎ fakt, že mám chuť a som v pohode. Sú aj iné veci na nízky tlak

lejno

dobry den Vam vsetkym.. musim sa vam poxvalit uzkost je fuc aj fobia je fuc a to za 4 tyzdne. odporucujem sjw rano b-stress pozitivne myslenie meditacia a hodne civicit..u psyxosa som nebol uz 2 mesiace a ani sa knemu nemienim vratit na socialnu fobiu a uzskostne stavy som sa liecil od roku 2002.

ooo/táňa

Ránko dievčatá, chvalabohu, že ste tu... mne neurol trochu zabral, tak som sa trochu ukľudnila. Škoda, že som u našich a ten stacionár mám doma, hneď by som si zacvičila. Teraz občas spávam u našich kvôli tomu, aby som nebola dopoludnia sama, lebo tu býva segra, ale dnes tu nie je ani tá, tak sme tu s havinom a ten spí a spí :)ale človek má aspoň na koho prehovoriť

monika9

ja mam tlak 120 na 80,ale kamaratka mala nizky tlak az na 50 jej klesal,tocila sa jej hlava a videla cierne flaky.....

zuzana12345

čaute,tak včerajší deň som nejako prežila aj keď to bolo poriadne trápenie ale zdravotné problémy mali aj moje susedky takže niečo muselo byť vo vzduchu.Ja pijem kávu,ale len nesku s mliekom inak by som ju nevypila.Bolo obdobie keď som mala na figu tlak vtedy som asi pol roka nepila ale rozdiel som nevidela.Mne sa nič nechce zase sa mi točí a točí.Keď sa vám točí aj vy máte taký tlak vzadu medzi krkom a hlavou?

monika9

tani menis psychiatricku aj ja rozmyslam nad tym ale ja chcem radsej chlapa.....Nejaka som dneska ochrapana,havocik v noci nechcel spat,on by sa hral aj celu noc a teraz chrape...