Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
fidina,ked sa mne zacala tato uzkostna porucha tak som si kazdy den myslela ze ide na mna infarkt,mala som pocit ze prestava byt srdce,mala som palanie,dusenie a bola som na echo,na ekg aj tri krat aj u internistu dva krat,dokonca aj v zahranici a ze mam srdiecko najzdravsie na svete aj pluca jak obrazok
sjw je St.Johns Wort, je to potravinový doplnok, ktorý tu ako zázrak propaguje RNG... má to byť prírodná náhrada antidepresív a viem, že niektorým ľuďom to pomáha, mne žial nie. Nesmie sa kombinovať s AD
FIDINA ja som bola kvôli tomu kedysi na kardiológii, takže viem naisto, že to súvisí s úzkosťou. Ja beriem AD, len sa nám nedarí nájsť také, čoby zaberali... Frontin ti pomáha?
co je to sjw-to je nejaka skratka ci nejaky liek?? tani ja som zapla pracku,dala havovi napapat,napisala kamoske do prace mail a rozmyslam ze si hacam na balkon a poopalujem sa ked jedneska tak pekne a pocitam daku knihu,idem si dat svoj liek hned som spat
ooo/táňa..si zlatá, že si napísala......takže to pichanie a bolesti srdca súvisia s úzkostnou poruchou??? aj ty máš podobnú skúsenosť?? a inak píšeš, že aj ty máš prolaps.....myslíš, že to fakt není z toho??-ja sa bojím aby to nebol nejaký zápal srdc.svalu..alebo tak...,berieš aj lieky na úzkosť??? ja antidepres.zatiaľ neberiem..len FRONTIN.....
MONIKA a čo budeme robiť, keď sme dnes doma? :) ja stále riešim obrovskú dilemu, či ísť alebo neísť na tú terapiu...
keď som vysadila AD, tak som ho začala brať, aby sa mi to nevrátilo. Dávala som si 3x3, tak ako mi kázali RNG a iní, až som sa predávkovala, tak som začala brať 3x1 s minerálmi na kosti a StressB, ale proste absolútne mi to nepomohlo, tak som sa vrátila k AD, ale už skúšajú tretie a nemôžeme nájsť žiadne, čo by mi fungovali
FIDINA jasná vec, že to s tým súvisí... uvidíš, že keby si zašla na kardiológiu, tak ti povie, že ti nič nie je... Ja mám tiež prolaps mitrálnej chlopne, nesúvisí to s tým