Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
na serotonin neexistuje ziaden odber ale ked si po fyzickej stranke v poriadku,ja som obehla vysetrenia od A po Z aj tu hnusnu gastro som prezila a vyslo ze som najzdravsia tak ma odporucili k psychiatrovi,robili mi testy ci nemam depresiu,fobie a bla bla,ale vyslo ze nie takze nakoniec dospeli k tomu ze je to zo stresu,stres odburava hormon serotonin ktory sa to tvory v mozgu a od vtedy beriem lieky,ako raz zaberaju raz mi je na nic asije to na dlhsiu liecbu...
MONIKA neviem, či by to mali aj v lekárni, to fakt netuším, u nás určite nie
ja som také tela, za hodinu mám ísť na tú terapiu a ešte stále sa neviem rozhodnúť, či ísť či nie...nenávidím rozhodovanie; zas mi je čudne, hlava sa mi točí, faaaakt sa mi tam nechce
monika9..a ako zistili, že máš nedostatok serotonínu??? a magnézko beriem....aj minerálku mag.pijem.......tak len dúfam, že to není srdiečko...ale len psychická záležitosť, alebo chrbtica....pekný dník...:-)))))
vo varsave.....myslis ze by to mohli mat aj v lekarni......
ja ti doporucujem brat horcik a pit magnesiu mineralku,to ti na srdiecko iste neublizi....moze to byt aj psychicke ako u mna a vzniklo to z nicoho nic,ja ze zapal pluc aj doktorka ma na to liecila dva tyzdne,lenze zaiadny zapal nebol a tu sa po dvoch mesiacoch zistilo ze nedostatok serotoninu takze ci chcem alebo nechcem antidepky beriem,inak sa dusim.....
hm, ak nežiješ na Slovensku, tak to hádam kúpiš aj inde, ono by sa to malo predávať, ale viac ti neporadím, ibaže by si sa spýtala jeho... je tu téma že Otázky na RNG. A kde žijete?
monika9....ja mávam tiež občas pálenie..ale hlavne to pichanie..a bolesti a pocity zvierania srdca...bola som na kardiologii...a doktorka povedala, že mám prolaps mitrál.chlopne.-..ale viac mi nevysvetlila..preto sa bojím, že to súvisí so srdiečkom...
pre...ooo zaberá.,ale občas príde deň že mi je nanič..a nezaberá ani Frontin..antidepresíva zatiaľ nechcem....sú vraj návykové....jedne som skúšala..ale mala som alerg.reakciu..tak neviem...
aha takze to sa da kupit len cez rng?? ja nezijem na slovensku tak neviem ci to pride aj mimo.....
LEJNO odpoveď na tvoju otázku som písala 9:15. Brala som ho asi mesiac