Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

monika9

serotonin je hormon ktory sa tvori v mozgu,v crevach nic take nie je.....ja som brala tie lieky....su volne predajne a lacne....moc mi ale nepomohli len na par dni.....

emma18

ahojte, zasa som sama doma :o( uz som vsetko poupratovala a teraz nemam co robit tak sa bojim aby to na mna zas nedoslo. kto je ece sam doma?podme sa nejako rozptylovat :o)

monika9

sibe tomoto mojmu netu,aj dva krat to posiela alebo vobec,to su tie skvele prenosne......ja som uz doprala......tie davky by mali byt aj podla kil si myslim

monika9

na serotonin neexistuje ziaden odber ale ked si po fyzickej stranke v poriadku,ja som obehla vysetrenia od A po Z aj tu hnusnu gastro som prezila a vyslo ze som najzdravsia tak ma odporucili k psychiatrovi,robili mi testy ci nemam depresiu,fobie a bla bla,ale vyslo ze nie takze nakoniec dospeli k tomu ze je to zo stresu,stres odburava hormon serotonin ktory sa to tvory v mozgu a od vtedy beriem lieky,ako raz zaberaju raz mi je na nic asije to na dlhsiu liecbu...

lejno

pre ooo/tana - a skusala si aj nieco ine napr. 5htp. poznam dost ludi ktorym sjw nezabral ale naopak im zabral 5-htp - hlavne ak mas malo serotinu..

ooo/táňa

veru tak Monika, je to na dlhšiu liečbu... ja som sa práve dočítala na nete, že beriem úúúplne nízku dávku tých liekov, takže darmo čakám, že mi zaberú, lebo účinná dávka je raz taká veľká ako beriem... takže tá moja doktorka je fakt šiblá