Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

skús to predýchavanie do brucha Monika, uvídíš, že pomôže... tešíš sa na autíčko, čo? juj to je super, aj nám by sa hodilo... ale však my ani garáž nemáme, tak načo auto, xixi

monika9

tani dobre si urobila ze si isla.....ja si idem kupit to auticko.....kukam na ten rivotril ale odolavam dneska,ako tak sa mi dycha aj ked je dost teplo.....nemyslim na to aj na balkon som vykukla na slniecko.......

ooo/táňa

Monika hej, bola som na tej terapii nakoniec, teraz som sa vrátila... dobreže som išla, konečne sme na niečo prišli a môžeme začať s technikami, tak som rada celkom. Strašne sa mi tam nechcelo, ešte zo zástavky som sa chcela vrátiť, autobus meškal, tak som si hovorila, že to je znamenie, že tam nemám ísť :) ale nakoniec prišiel :) zo začiatku sa mi stále zdalo, že dostanem atak a že tam chodím úplne na h...., ale potom sme si dali takú hru a predsa len sme na niečo prišli..

lencok1

ahojte babulky, som ja ale stastlivec. Bola som u Dr, mam nabeh na trombozu dolnej pravej koncatiny, okamzite vysadit HAK, uzivala som ju len 12 dni...zaroven som bola chora a tak som aj dost lezala, takze sa mi vobec neprekrvovali nohy a takto sa to vyostrilo...aky je ten zivot nevyspytatelny...

monika9

ja som napolku polka,ale zila som na slovensku velmi dlho,muz nie je poliak.....navstivila som lekarov aj v polsku aj na slovensku a diagnoze je ta ista......

zuzana12345

Monika píšeš že žiješ vo Varšave aj manžela máš Poliaka,alebo ste tam odišli bývať pracovne.Lekárov tiež navštevuješ tam?