Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
monika ja mam velky strach z tej trobozy, pretoze doktorka mi povedala ze si to mam pozorovat...bojim sa ze z toho strachu sa mi spusti totalna panika a to nedopadne dobre...ja som sa citila velmi dobre, ale dnes som maximalne vystrasena som taky strachopud, nie je to sranda myslim
take pocity som mala aj ja,nechcela som byt sama,stale som si myslela ze umriem,ze sa zadusim,odpadnem.......ale nic sa nestane.......
uz som hore a mam divny pocit, som uplne sama doma, priatel isiel domov aj tam bude spat, lebo zevraj u mna v noci ochorel, je nevyspaty, vycerpany, tak budem sama, nasi su prec, troska sa bojim, aby sa nic nestalo
tak nakoniec isiel po to auto muz,predsa je to 50 kilometrov a ja som este automat neriadila......chuda lencok takto sa trapit aj kvoli chlapovi.....
sme spolu 8 rokov, len neviem pochopit ako mi nemohol verit, ze mam hrozne krce v nohe a ze to neni dobre...a moja psychika je tiez pre neho zahadou, aj ked uz viacej chape, ale aj tak mi hovori ze si za vsetko mozem sama...gro mojich psych, problemov mi vzniklo s neho, ale to je uz davno...
dnes je vsetko inak, aj ked po dnesnej noci pochybujem...
musim si ist na chvilu lahnut, lebo v noci som oka nezazmurila
ach tí chlapi... to je hrozné, ke´d človek nemá oporu v najbližších, ale zase nemôžeš mu to mať za zlé, lebo kto nezažil, nepochopí... ako dlho ste spolu?
ooo asi tak, to by som si uz len dala...najhorsie je ze mi v noci bolo zle, priatel spal u mna a neveril mi ze mi je naozaj zle, ze nieco nieje v poriadku, zobudil sa lebo som plakala, ale naozaj potichu a jeho stvalo ze sa nevyspI:(...nasi su pri mori, tak som sama doma a nemal mi kto pomoct a este mi rano povedal ze hadam dojdes sama k doktorovi...mala som pocit ze si mysli ze si vymyslam
volala som s kolegyňou, že ako im chýýýbam v robote :) tak im treba, xixi. LENČOk tak radšej rozhodený cyklus na chvíľu než prísť o nohu, nie? Tak ono nie vždy sa rozhodneme dobre, čo už
predychavam neboj,ja uz viem ze to nedusim naozaj ze to len v mozgu vsetko prebieha.......no aj sa tesim na auticko aj sa bojim.....ja som uz mala tukes a potom som sa bala soferovat tak chcem skusit znova,no a este tato choroba....
na chvilku som si lahla a vylozila hore nohy ako mi kazali, je mi trosku lepsie, po dlhej dobe som si musela dat frontin...
ooo pamatas ako som sa rozhodovala ci s tym zacnem...no zle som sa rozhodla...teraz mam trosku strach ako mi to rzhodi cyklus, ked to vysadzam len tak urpostred, ci sa nezhorsi moj psychicky stav