Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojky, TANI, ano ja chodim do prace, a som stastna, ze ju mam, lebo doma by som sa urcite po nejakom case dostala do nemocnice, zaciatokbol tazky...ale prekonavam sa, robim, co mozem, su dni, ked to ide aj bez neurolu, nie vsak bez cipralexu, resp.AD...no su dni, ked je toho neurolu viac...
som ok, s priatelom som si to pekne vydiskutovala a nakoniec spinka u mna:)...hadam bude vsetko ok a milosko snazim sa mysliet pozitivne, trosklu zauradovala stara znama panika...fuj hes bez prec...
je to vsak podstatne lepsie
SUNNIE nešibe ti vôbec... šak sa pozri koľko som sa ja ráno rozhodovala, či pôjdem na terapiu... to je súčasť našich pomýlených hlavičiek no...
Tak Miloš a kde si bol toľko? To ťa to sťahovanie tak zmorilo?
....ale inak som mala tieto posledne dni vcelku pohodove :-)
Ja som sa dnes rozhodla vytrepat do fitka na lymfodrenaz, ale taka panika ma predtym chytila ze som tam nakoniec nesla. Ked som si predstavila ze budem hodku zabalena bez pohnutia, tak ma napadlo ze to tam asi nevydrzim. Mne uz kompletne sibe....
EMMI oni to posielajú rýchlo, hádam v piatok ti to príde :) som zvedavá aj ja:)
LENČOK normálne mu povedz, že je chrapúň, ja by som mu po isto povedala, keby sa takto zachoval ku mne... Jasné, ja viem, je to stres a byť sama doma nič moc. Skús si pozrieť nejaký film... poradila by som ti zacvičiť si, ale kvôli tej nohe asi nie. Alebo čo ja robím dosť často na odreagovanie sú maľované krížovky :)Napíš ako ti je, budem tu ešte nazerať
lencok ja som bola dneska v solariu,kaslem ja uz na to predychavanie,dusenie atd...a vidis som v pohode,najprv som simyslela ze to nevydrzim ale pohoda az 10 minut som bola....to vsetko je len v hlave a treba to odtal dostat.......daj si nieco na ukludnenie,nemas ziadnu kamosku co by u teba prespala ked mas az taky strach??alebo ty prespi u priatela alebo u niekoho z rodiny ci tak....
dnes som si objednala ten St johns worth tak som zvedava ci mi to pomoze. dufam ze mi to coskoro pride, potom vam dam vedet. uz sa tesim ako vam oznamim ze som vyliecena xixixixi :o)))