Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Moni bežím sa obliecť a idem na autobus, keď prídem k našim (čo znamená, že budem s mojim havuškom), tak sa ozvem, to bude tak polhodka, ok? zatial pa

monika9

u nas tiez pred dvomi mesiacmi strhlo strechu padla na dve auta,pekne ich rozcapala ale nastastie vtedy nie nad nami,nam vtedy len troska zatiekla stena....tani a ty co vlastne robis kde pracujes??

ooo/táňa

no u nás bola nedávno taká víchrica, že st´´rhlala strechy; na jednom dome, ktorý bol čerstvo postavený strhla strechu nad dvomi bytmi, takže im kompletne premočilo nový nasťahovaný nábytok a doteraz to nie je opravené ani vyriešené...toto sú fakt nepríjemné veci

monika9

vies najlepsie je ze toto mame prenajaty byt lebo my sme sa rozhodli pre stavbu domu tak sme byt nekupovali....majitelka bytu je akurat v porodnici iste ju to potesi....nobol tu domovnik,pofotil to a uvidime ze co s tym....ja tu skodu iste hradit nebudem....len dufam ze tu srechu zakriju tí ko....lebo hlasia na dva dni este dazd....a co mam spat s kiblom na hlave....

monika9

caute,zase som doma totizto nas v noci vytopilo......potesi ze?? vcera vrtali na streche skoro som ohluchla,budu davat kolektori,my byvame na poslednem poschodi,no a nejako v noci prsalo a nas pekne vytopilo,odulo laminaty.....

ooo/táňa

MILOŠ tak ale tešíš sa, že máš nový byt, nie? My máme svoj byt od januára a stále sa vytešujeme z toho :)Inak tá kniha je dobrá, jem rybí olej, snažím sa športovať (cvičím jogu a mám stacionárny bicykel odvčera - inak je to náročnejšie než sa zdá na ňom), zvažujem aj ten beh, ale neviem neviem či si na to trúfam, tak zatiaľ ostávam pri tomto. Okrem toho s priateľom pracujeme na jazdcoch apokalypsy, to nás veľmi zaujalo a terapeutka ide so mnou robiť EMDR. Idem sa akurát na nete popozerať po ďalších knihách :)

ooo/táňa

ADULIK a čo robíš v práci? Niečo náročné? Aj keď mne sa s toutu diagnózou zdá náročná každá práca...

ooo/táňa

Ránko, ja som včera bola zasa popoludní v práci, prišla som tam až o pol 5, lebo som čakala na priateľa, kým pôjde so mnou, tak sme vzali aj havina a spravili si z toho taký výlet. A šéfka ešte bola v robote a namiesto toho, aby bola rada, že im vôbec cez péenku prídem s tým pomôcť (hoci vie, že bezo mňa to nespravia), tak sa tvárila urazene, že som prišla tak neskoro... akože nechápem už ničomu. Stejne to nebolo nachystané tak ako som kázala, takže dnes sa tam musíme valiť znova... Každopádne stvrdli sme tam dve hodiny, makala som ako blázon a teda neviem, či to s tým súvisí, ale večer tesne pred spaním som dostala atak. Nie až taký silný,ale nepríjemný určite. Celý deń som mala taký čudný pocit ťažoby v hlave a dnes od rána zas, no ja nevím karle, šak toto nikam nevedie. Ja sa teda do práce závratnou rýchlosťou vracaať nemienim...