Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Havkovi dávame odmalička len granule, neviem ti povedať ako sa volajú, nespomeniem si, ale to je ako s tými liekmi... kým sme mu našli také, čo mu sadli, tak to trvalo :) Jedny nechcel a z druhých chudák hrozne, ale hrozne prdel... až potom sme našli tieto :)No a jasné, že občas mu niekto prihodí kúsok syra alebo mäska a miluje slepačí vývar, to má pochúťku tak od nedele do utorka :)

ooo/táňa

ZUZKA a je po optimizme :( ja fakt nemám také dni, že mi je dobre... mám chvíle, keď je to lepšie, ale dobre mi skutočne nebýva tieto posledné už skoro 3 mesiace

monika9

ja som predtym varila kazdy den uz vyse roka ale asi take dva tyzdne ma napinalo uz len ked som si pomyslela na teple jedlo a tak som nevarila,lenze uz sa prekonavam......

ooo/táňa

MIloš s tým napredovaním neviem, no... snažím sa niečo robiť, aby som sa nezbláznila. Včera som mala taký čudný atak, nie taký ako mávam, telesných príznakov bolo menej, len som mala hrozný pocit, že sa niečo stane a mne šibne, fuj; no a od rána mi je zase tak, ráno hneď neurol a teda už neviem, čo so sebou, volala som psychiatrovi, ktorý zastupuje tú moju, lebo má zas dovolenku a povedal, že dávku si ešte určite nemám zvyšovať, že to treba aspoň 3 týždne brať takúto a potom pomaličky... Tak ja ju už beriem 2 a teda zlepšenie nula bodov, tak neviem... začína ma to pekelne štvať

monika9

tani a ty co davas havovi papkat,ja mu kupujem take malekonzervy s bielim havom navrchu,dost su drahe ale aspon neobsahuju soju jak pedigreepal....a este som mu kupila aj sunar pre psov,boze drahsi jak pre babatka bol ale nech je havko zdravy ked uz nemal to materske mlieko

ooo/táňa

no tak ty vládzeš aj variť Monika? to ja akože vôbec nezvládam veci bežného života... ja som neskutočne rada, ke´d je tu segra a nemusím si ani ten obed ohrievať sama - podotýkam, že varí mama, inak by sme boli hladné obidve :)

monika9

ahoj zuzka vidis to u mna na optimizmus?? zase sa zatahuje a uz len cakam kedy zase zacne prsat......co dneska varis ja sosovicovu,moj tu miluje...

zuzana12345

ahojte som rada,že dnes sa rozoberajú aj bežné problémy,myslím že vám je asi lepšie a som rada.Už z toho čo píšete srší viac optimizmu a to je poriadna zmena len sa takto držkajte a všetky podporujte.Mne je dnes fajn.Ešte tu nebola Lenka,dúfam že noc prežila OK

monika9

oki,ja este aj tak upratujem lavore,kible vodu......aj tabletku som si zabudla dat....ja som si myslela ze mas havina doma....nasmu bolo vcera teplo tak neposluchal huncut jeden....strasne je hunaty....inak sa vola dipino