Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte dievcata. Tani my mame dvoch psikov a uz sme si co-to s nimi preskakali. sol ani korenene v ziadnom pripade!!!! takisto nemoze byt pes cely zivot len na granulach. to je akokeby sme my jedli suchare a popritom brali tabletky ktore obsahuju vitaminy co potrebuje organizmus. lenze v prirodnej forme to je ine. my im robime taku zmesku ze cestoviny, kuracie krky (alebo zaludky alebo srdiecka a v tom mrkva napr pokrajana a tak, proste taku polievocku), do toho granule (a pripadne ovsene vlocky) zda sa ze je to vela roboty ale ked si toho navaris hrniec tak mas vystarane na par dni, vzdy len trosku zohrejes (psy nesmu ani studene ani moc teple)
ooo/táňa..ahojky..pekný dník prajem...Tani ty si mi včera písala, že máš tiež prolaps mitr.chlopne..a nemáš niekedy problémy so srdcom?? nebolí ťa??? alebo ti nieje špatne...?? mňa vždy pichá srdce alebo okolo neho..som už bezradná..myslíš, že to je fakt z psychiky??, inde nafóre som čítala, že to není normálne..že stým treba ísť za lekárom....ja som bola asi pred pol rokom..a povedali mi, že srdiečko nebolí..tak neviem..ale to pichanie som predtým nemala..až teraz....
psi nemozu jest sol ani cokoladu nesmu...hlavne taky cistokrvny a maly,velmi im to skodi....auticko je v pohode,povozila som sa vcera ale zatial len do obchodu nedaleko......ajja si asi na chvilu lahnem,moc som toho nenaspala v noci....
socialny pedagog,to je asi specialna pedagogia,ja mam niecopodobne ale v ekonomii ja mam vystudovany krizovy manazment,to su krizove plany,staby pocas nejakych statnych kriz.....
bože mne je fakt divne, idem si ľahnúť, nerobí mi dobre toto vysedávanie pred PC asi...
monika a však povedz aj dobré správy - autíčko je aké? už si sa viezla?
prečo nič čo obsahuje soľ? a šak môj má vyše 3 rokov
hii a to mu nemozte davat nic co obsahuje sol....je este velmi malicky a to mu poskodi oblicky....ja nasmu navarim ryzu a to zmiesam s tou konzervou takze to ma na dlhsie,granule by este nerozhryzol....potom prejdeme aj my na granule
jaj teda a som sociálny pedagóg - to si sa asi pýtala hlavne :)
Monika a robím v oblasti prevencie so stredoškolskou mládežou v istej štátnej inštitúcii :)teraz robíme štatistiku za minulý školský rok, musí byť evidovaný každý klient, každá jeho návšteva a každý úkon, čo si s ním robil... to je brutálna robota... no a keďže som mladá a flexibilná, tak to od začiatku pripadlo mne :) ale mi to nevadí, lebo si aspoň od deciek oddýchnem a sedím chvíľu pri PC a robím si svojím tempom. Len musím sa tam ešte dnes valiť, spravím výstupy, šéfka to pošle a je pokoj, uf, super