Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
anglina nic moc u mna.....ja teraz hak neberiem,chcela by som babatko......sterilizacia,no neviem nejako som sa nad tym nikdy nepozastavovala,malo by to fungovat ale vzdy su vynimky.....
btw kto z vas vie po anglicky - nasla som na wikipedii velmi zaujimavu tabulku ohladom antikoncepcnych metod a bola som prekvapena ked som zistila ze ani sterilizacia nie je 100%na
tu je ten link :
en.wikipedia.org
no milos ty ma sokujes......ty mas teda poznatky...
Milos, nikto by to nepovedal lepsie :D :D monika - svata pravda...
katka mas pravdu,ja uz jazvecikov chovam dost dlho....cokolada sa nemie je to pre steniatka jed,ale existuje aj cokolada pre psov a sol im moc skodi na oblicky,v neskorsom veku maju potom problemy
qqqq ak ta rozculuje tema tak vypni pc...
qqqqqqqqqqq pokial viem tak nie si prispievatelom tak co ti vadi?? obtazuje ta ze ked si "nas" citas tak musis preskakovat prispevky alebo kliknut na dalsiu stranu aby si si precital to co ta zaujima??
pre ooo/táňa.......Tánoi odpíš mi prosím..ak máš čas..a podobný problém.....
je to fórum o úzkosti, alebo o nejakých psoch?????? nezamieňajte si témy!!!!!!!!ďakujem
a cokolada tiez v ziadnom pripade!!! nevie m sice preco, ale viem ze cokolada je pre psov velmi nebezpecna