Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tani moja byvala spoluziacka pocas tehotenstva brala AD a ma krasneho chlapca,a tam kde chodim ku psychiatricke chodia tehotne zeny a tiez beru AD...prave mozno to dietatko by ta vytrhlo z tohto bludneho kruhu....nemala by si cas mysliet na to ze ci ta hlava boli ci neboli.....ja somuz ajmena vybrala,ale ja by som chcela dievcatko.....
ja ze si trocha pospim ale nejako som nemohla zaspat,hlava ma rozbolela......aj sa zamracilo,nejako sa mi nic nechce....
no nič, idem na akupresúru, hlava sa mi točí neskutočne, je tu zamračené ešte aj... a potom do roboty... medzitým ešte stíham pozerať na vás :)
Monika to je celkom odvážne... ja by som tiež chcela dieťa, resp. my by sme chceli, ale ja si v týchto stavoch netrúfam. Okrem toho berieme AD, čo sa počas tehotenstva nesmie, mne to pripadá taký začarovaný kruh
má takú odmerku, že 50, ale asi nie granuliek, ale neviem čoho... to mama toto všetko úzkostlivo sleduje :)
Tani no neviem, s civavami nemam skusenosti :D my mame takych 30 kilovych havinov :) kolko zje taka civava za den? pocitate tie granule na kusy? :D :D ze napr. 10 granuliek denne? :D :D s tymi "smirakmi" mas pravdu.. inak asi nas cita dost ludi, len nie kazdy prispieva ocividne
totálne mi lezú na nervy tí šmíraci, čo nás čítajú a nikdy neprispejú, prípadne občas vyvalia zo seba takú hovadinu ako istý nemenovaný pred chvíľou...
bože mne sa zase tak točí tá moja hlava nešťastná... odkedy som odišla od PC, tak som len lúštila, telefonovala a potom prišla segra... teraz zas odišla, tak som opäť tu. Čokoládu mu preboha nedávame, ani slané jedlá... ale na tých granulách trvá mama, veterinári tvrdia, že je to ok, oni sami majú čivavy a dávajú len granule
FIDULINA ak máš akékoľvek pochybnosti, tak choď kardiológovi. Ja mávam tlak na hrudníku, aj nepravidelne mi bije srdce, aj veľmi rýchlo mi bije, akurát že viem, že toto všetko mám len v stave zvýšenej úzkosti, resp. pri panickom ataku, inak žiadne problémy nemám. Ja ti neviem naisto povedať, že to je u teba psychické, ale prolaps mitrálnej chlopne nebolí a kardiológovia sa s tým zaoberajú len v prípade, že máš vysoké teploty a keĎ nevedia z čoho, tak skúmajú zápal srdca, to je všetko
ja si idem trocha lahnut,kym mi na hlavu neprsi.......