Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Jasné Katka, jasné :) Som silná žena a nič iné, xixi
V robote to bolo husté, totálne ma vytočili... a ešte, že zajtra mám byť na linke keby niečo... fakt si musím hľadať inú robotu - som sa rozhodla, že týmto smerom využijem svoj čas na péenke :) lenže ja vôôôbec neviem čo iné by som chcela alebo vedela robiť :( nejaké rady?
EMMA tak k tým liekom - nečítaš moje príspevky či čo ? :) veď mne už 7 týždňov skúšajú AD a stále ani minimálne zlepšenie... ale inak by mali zabrať od 2 do 4 týždňov, takže určite a rozhodne nie hneĎ
Ja uz som tiez uvazovala ze keby som chcela do buducna babo ako s liekmi. Ale neviem si predstavit ze ich na 2 roky vysadim (tehot.+kojenie) Tiez som rozmyslala ci by bolo vobec vhodne mat dieta ked mam taketo zdrav.problemy, aby to nedajboze po mne nezdedilo (minimalne nabeh tam je). A ja mam dost co robit so sebou a to som na liekoch, tak neviem co by to somnou spravilo bez nich + este starostlivost o babo pri tych haluzach co niekedy mavam. Ci by som sa bola schopna o to vobec postarat.
chcem sa spytat, ak vam lekar predpisal nejake AD, tak sa vam hned ulavilo? alebo ako to je?
Tani to co su za reci? aka hysterka? tvoje dieta si zasluzi mat taku citlivu a silnu matku ako si ty.. tak ziadne hysterky prosim ta :)
pre ooo/táňa....no lenže vieš akí sú lekári....moc sa s človekom nebavia.....myslíš, že to pichanie není z prolapsu...respektíve...ten prolaps nespôsobuje nejaký zápal??? pýtam sa ťa preto, že si písala, že máš tiež prolaps....pekný dník..a nech ti to v práci rýchlo uteká......
pre ooo/táňa....no lenže vieš akí sú lekári....moc sa s človekom nebavia.....myslíš, že to pichanie není z prolapsu...respektíve...ten prolaps nespôsobuje nejaký zápal??? pýtam sa ťa preto, že si písala, že máš tiež prolaps....pekný dník..a nech ti ti v práci rýchlo uteká......
mne prišlo tak zle na tej akupresúre, že som sa zrazu ani nadýchnuť nemohla. A nejako dooosť divne mi je a musím ísť do roboty či chcem či nie, došlaka. Je hnusne zamračené a môj nízky tlak, juj, juj
aha, no tom som ešte nepočula... ono je to tak, že výskumy na tehotných ženách sa nikdy nerobili, takže nikto nevie, čo vlastne dieťaťu uškodí a čo nie, ale riskovať to radšej nechcem veru... čo ke´d sa nejaké problémy prejavia tomu dieťaťu po pár rokoch? Si myslím, že dieťa si zaslúži mať stabilných a vyrovnaných rodičov a nie takú panickú hysterku ako ja...