Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

V robote to bolo husté, totálne ma vytočili... a ešte, že zajtra mám byť na linke keby niečo... fakt si musím hľadať inú robotu - som sa rozhodla, že týmto smerom využijem svoj čas na péenke :) lenže ja vôôôbec neviem čo iné by som chcela alebo vedela robiť :( nejaké rady?

ooo/táňa

EMMA tak k tým liekom - nečítaš moje príspevky či čo ? :) veď mne už 7 týždňov skúšajú AD a stále ani minimálne zlepšenie... ale inak by mali zabrať od 2 do 4 týždňov, takže určite a rozhodne nie hneĎ

sunnie

Ja uz som tiez uvazovala ze keby som chcela do buducna babo ako s liekmi. Ale neviem si predstavit ze ich na 2 roky vysadim (tehot.+kojenie) Tiez som rozmyslala ci by bolo vobec vhodne mat dieta ked mam taketo zdrav.problemy, aby to nedajboze po mne nezdedilo (minimalne nabeh tam je). A ja mam dost co robit so sebou a to som na liekoch, tak neviem co by to somnou spravilo bez nich + este starostlivost o babo pri tych haluzach co niekedy mavam. Ci by som sa bola schopna o to vobec postarat.

katkaxxx

Tani to co su za reci? aka hysterka? tvoje dieta si zasluzi mat taku citlivu a silnu matku ako si ty.. tak ziadne hysterky prosim ta :)

fidulina

pre ooo/táňa....no lenže vieš akí sú lekári....moc sa s človekom nebavia.....myslíš, že to pichanie není z prolapsu...respektíve...ten prolaps nespôsobuje nejaký zápal??? pýtam sa ťa preto, že si písala, že máš tiež prolaps....pekný dník..a nech ti to v práci rýchlo uteká......

fidulina

pre ooo/táňa....no lenže vieš akí sú lekári....moc sa s človekom nebavia.....myslíš, že to pichanie není z prolapsu...respektíve...ten prolaps nespôsobuje nejaký zápal??? pýtam sa ťa preto, že si písala, že máš tiež prolaps....pekný dník..a nech ti ti v práci rýchlo uteká......

ooo/táňa

mne prišlo tak zle na tej akupresúre, že som sa zrazu ani nadýchnuť nemohla. A nejako dooosť divne mi je a musím ísť do roboty či chcem či nie, došlaka. Je hnusne zamračené a môj nízky tlak, juj, juj

ooo/táňa

aha, no tom som ešte nepočula... ono je to tak, že výskumy na tehotných ženách sa nikdy nerobili, takže nikto nevie, čo vlastne dieťaťu uškodí a čo nie, ale riskovať to radšej nechcem veru... čo ke´d sa nejaké problémy prejavia tomu dieťaťu po pár rokoch? Si myslím, že dieťa si zaslúži mať stabilných a vyrovnaných rodičov a nie takú panickú hysterku ako ja...