Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dobre ranko kocky aj sliedici.....citkam si ze som vcera nahodila tutema odietatku....,ja osobne by som sa nebala ze by lieky poskodili plod alebo tak...pozri kamoskina matka az po par rokoch po porode ochorela myslim psichycku chorobu,pocas tehotenstva nic nebrala,nic jej v tom case nebolo,no a kamoska sa uz rok lieci,proste ma to aj ona,takze ked mame nieco zdedit tak ci tak to zdedime,a ja vazne vidim kopu tehotnych kociek u psychiatricky a nemyslim si ze vsetky deti maju nejake nasledky,pokialby to tak bolo tak by im navrhli ist na potrat....ved nikto by nechcel aby sa rodili nejako postihnute deti.....vid.dalsia spoluziacka do piateho mesiaca brala HAK nevedela ze je tehotna,menzes mala pravidelne,len to brucho ju v piatom mesiaci zaskocilo...a chlapcek ma uz 4 roky a je v pohode......ja by som sa toho az tak nebala......inak som doma zase pretoze mi vcera poobede doslo tak zle,ja som mala take divne pocity,mam z toho este aj dneska neprijemny pocit...
MILOS, Tana to pomenovala trefne, iste to bol kompliment...
TANI,mas pravdu,tie pojmy su u mna pomylene,dakujem...a tusim, resp. viem, ze to tu ma asi kazdy obcas taky strach...inac, dnes som zatial bez neurolu, len AD...no zatial, den este neskoncil...
SUNNIE, TANI, takto ohladom deti, to s vami oboma suhlasim, tiez by som raz chcela dietatko, ale naozaj sa samu neviem predstavit bez AD,a kedy este dietatko nahodou nebolo zdrave, prave kvoli tomu, tak toto by som asi nezvladla...tiaz ma zaujima,ci su nejake statistiky o tom...
TANI, ajoj,ja ucim na strednej skole, zo zaciatku to bolo naozaj neskutocne, odchadzala som z hodin, otvarala som vkuse okna,plakala v kabinete, odisla z prace,no katastrofa, ...potom, ked mi zabral seroxat,rivotril, injekcie apaurinu, tak sa to sem/tam dalo prezit, teraz je to kolisave,kedy ako, no mam neurol...
ADULIK tiež mávam ten pocit, myslím, že všetci ho tu dôverne poznáme. Ja som ho mala večer napríklad a miestami ma to aj cez deň napadne na pár sekúnd. Ale liečená ambulatne si :) to znamená, že len dochádzaš k lekárovi, to si si zmýlila pojmy, ja to opravujem len pre to, aby to ostatní dobre pochopili
KATKA, ,,do nemocnice", myslela som tym,zesom mala, aj teraz niekedy mam pocit, ze mi ,,preskoci"...ze budemmusiet byt liecena ambulantne, ze sa z toho nikdy viac nedostanem....
EMMA ani ja nechcem, ani nikto, to mi ver. Objednala si si to sjw, počkaj na to, vyskúšaj a uvidíš... lieky ber ako okrajovú záležitosť. Kúp si rybí olej a začni trochu športovať. (bože už som ako Miloš)
ooo/táňa citam tvoje prispevky :o) len uz mi z toho setkeho sibeeeeeee. dnes som povedala priatelovi ze chcem lieky a on hned ze nieeee ze z toho budem ece viac vygumovana :o( a to iste cakam od setkych v mojom okoli. a ja mam tiez z toho strach. nechcem byt na liekoch do konca zivota
SUNNIE ja to určite vidím ako priechodnú vec s tým dieťaťom, nejako to proste pôjde a hotovo; aj keď teda pravdu povediac na viac ako jedno by som si netrúfla