Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
najlepsie je ziva kvapka krvy sa to vola,toto vysetrenie nerobia vsade....ale da sa to aj normalne cez krv,odobrali mi hadam pol litra krvy naplnili par ampuliek a poslali na vysertrenia aj dva krat,takze tetaniu nemam....
A ako ti dnes je? Čo budeš robiť? Či budeme písať? :)
som tu tani,vsak som sa aj dako rozpisala......u nas prsi,neznasam toto pocasie......a na zajtra hlasia 30 stupnov.....
aké vyštrenie na tetániu ti robili Monika?
MONI neurol je návykový, jasná vec. Je to benzodiazepín, utlmuje centrálny nervový systém, pôsobí krátko po podaní, cca pol hodinu a potom je individuálne na koľko komu zaberie... Dávajú ho zo začiatku liečby AD, že sa ním máš dopovať, kým ti AD nezaberú... brať ho tak do pol roka je v poriadku, aj keď čím kratšie, tým lepšie
co som to tu zachytila ze niekto berie rivotrol a este aj neurol....co je to ten neurol?? to je tiez nieco navykove??Ja som si vcera trocha este citala o tetanii,ona ma totizto mnoho tych istych priznakov ako uzkost,aj ja som si myslela najprv ze mam tetaniu,dakedy som sa liecila na anemiu cca.10 rokov,tak zato som si myslela ze mi hadam chybaju dake minerali a mne trpla aj lava ruka az som si ju necitila,to trpne pri tetanii,ale urobili mi vysetrenia a nic...co to tani,zmena zamestnania....no ja netusim ze z jakeho mesta si a jake su tam moznosti,viem ze na Slovensku tych pracovnych prilezitosti moc nie je o platoch nehovoriac.......ja som z juhu Slovenska a ani tam nic co sa tykalo prace.....
ADULIK ja by som sa zbláznila, tak to klobúk dolu... že učiť na strednej škole, to sa viem dobre čo je dnes za decká a čo to je za teror, juj, nezávidím. A čo učíš? A koľko máš ty vlastne rokov? Ja som včera tiež mala len jeden neurol ráno :) som bola so sebou večer spokojná... ale ráno som vždy taká roztrasená, že si minimálne polku fuknem (teraz som skúsila len polku, uvidíme, či sa zmátožím, lebo zatiaľ som prešla iba z izby do izby a uvarila si čaj, ja ráno fakt nič nevládzem)
MILOŠ no to čo bolo za otázku? :)
MONIKA ránko, si tu?
emma ja som zacinala brat guajacuran,to je volne dostupny liek,nestoji vela,nie je navykovy,na par dni zabral,vyskusaj kym ti nedojde ten co si si objednala...mozno tebe postaci aj ten liek....