Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
GAPETINI, neviem o tebe nic, ale myslis si, ze ked mam 28 rokov, tak nemozemo tom, co mi je vela vediet??? skus pridat nieco o sebe...nielen komentovat, hm??? nic v zlom...
Kolko ludi, tolko nazorov a ja som nemala pocit ze by tu bolo na niekoho utocene pokial ma iny nazor. Je pravda, ze sem pisu viac ludia ktori sa dlhsie "poznaju" tak preberaju aj ine problemy ako je tema, ale pokial im to pomoze a zlepsi naladu ked sa citia nanic, tak je to predsa ok... Na odborne zalezitosti a novinky v liecbe mame predsa kazdy svojho lekara. Pripadne skus zalozit nejaku novu temu o tazsich dusevnych poruchach, myslim ze by to ludom mohlo pomoct a pokial by si vedel dobre poradit, tak super.
Gapetini, ja som pokial viem nic take nenapisala, lepsie si precitaj prispevky. Ja som pisala, ze niekomu aj banalny problem moze nastartovat zdrav.prob. a niekoho nepolozi nic, ved sme ludia rozni. Preto netreba nic podcenovat.
Zuzka sem pisu mlade dievcata vo veku 20-28 rokov, ktore maju k uvedenej chorobe vedomosti primerane na svoj vek. Ak mal niekto iny povedzme starsi a skusenejsi iny odlisny nazor tak je stadeto chytro vypoklonkovany, Napriklad napises dusevna choroba a sunny hned ze to neni k teme uzkost. Inac pisete tu vela ale je to len uka skupinka podobnych ludi ktora nereprezentuje vsetky odlisnosti choroby. Uz ras som napisal a to sa tu tiez nepacilo, ze ked si ludia s takymito chorobami precitali, konstatovali ze to neni o tom. Pytate sa preco, napriklad ked sa stretnee v klube, nepadne ani slovo o tom ako je komu spatne. Vsetci vieme ako to je a je zbytocne hovorit o tom. Tu je mnozstvo prispevkov len o tom ako sa cloveku toci hlava a pod....Internet tiez nenahradi osobny kontakt, ale aby som bol uprimny, jeden z prvych projektov bol internetova gramotnost a veru vsetci chodia na internet, ale hladaju fora, take kde sa pise a diskutuje o novinkach v tejto oblasti, kde sa pise o podujatiach a stretnutiach ludi a pod..Inac nic zle na tejto stranke nevidim a berem ju ako diskusiu par spriaznenych dievcat v urcitom veku, vzdelani ....
Ahojte vsetci, TANA,ta hudba je fajn,to s tou duhou,mam aj v mobile,...a co sa tyka neurolu tak tiez mam pocit,ze som zavisla...MONIKA, tiez som sa dlho nevedela smiat,nikde som nechodila, sama som bola radsej doma...neviem si predstavit sa niekde na diske, kde je vela ludi a k tomu strasne horuco,dusno...ZUZANA, to s tym krajanim v kuchyni, ja mam tiez obcas take pocity,ked som mala v rukach noznice,nozik...aby som nedajboze niekoho nepichla...ZUZANA , ked som bola u psychiatricky, sestricka volala len pani doktorka, pan inginier,...ono asi ti jednoduchsi ludia nerozmyslaju tolko, resp.mozno nemaju cas....co ja ti viem...
idem študovať, dobré knihy to sú, budem informovať,ak sa niečo dozviem :)
Priateľ už odišiel, som u našich, aj segra s frajerom tu sú, hlava sa mi točí ako besná, unavená som ako môj havinko, ajajajáááj. Inak Zuzka to čo ty máš na tých otvorených priestranstách to sa volá Agorafóbia, študujem si knihy, tiež to mám, patrí tam napr. strach byť sám doma, strach ísť cez most, sám šoférovať, veľké priestranstvá, výťahy atď... väčšinou býva spojená s panickou poruchou
Zuzka presne toto som večer preberala s priateľom, že sem chodia len takí ľudia, ale tiež povedal, že to bude tým, že iní nemajú prístup na net. Podľa mňa u psychiatra sú kadejaké indivíduá :)
mam podobny probelm ako vy ...a je to hrozne ...tym ze mam 19 uz skoro 20 rokov --neviem sa nejako zaradit ..ako si napisala ak ta nieco zacne bavit tak ta to drzi len chvilu a potom sa ani nevies preco na to vykasles..tak isto je to aj s ludmi ..myslela som ze je to povahou ale mozno ta moja povaha je az priliz ovplyvnena uzkostou ktoru mi aj diagnostikovali ked som mala ppp..myslela som ze to bolo z any tie uzkostne pocity nomozno som ju mala este predtym ...co mam robit ?
práve som poupratovala celý byt,ešte ma čakajú okna a potom by som chcela vypadnúť niekde von,je krásne.Pri tom upratovaní ma napadla jedna vec.Každá z nás čo sem píšeme má určité vzdelanie /ja mám cestovný ruch/alebo ešte študujú.Máme svoju prácu,ktorá nás baví.Nemáme existenčné problémy /vrátane Miloša ten má byt v Rakúsku/tak čím to je že tento problém tu s nami nerieši niekto kto má štyri deti a je bez práce.Je fakt že taký možno nemá internet.Ale ani u psychiatra nenájdeš takých ľudí.Väčšinou sú to ľudia s vysokoškolským vzdelaním alebo stredoškolským.Vie mi to niekto vysvetliť?Možno Miloško ten je odborník na všetky naše problémy