Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

monika9

tak tu vysoku som na predavacku isto potrebovala ale zase ved mam ekonomiu a inak pokladnu ovladam ja som uz robila veducu v potravinach........len neviem ci by som tych kupujucich neuhryzla......no pekna paka ta pozicka co?? ale to ma nestresuje,beriem to tak ze horsie jak dom nam zobrat nemozu....jaj ja vytahov sa bojim

ooo/táňa

Monika takže ty predavačka... a ja by som chcela prepisovať texty na PC alebo niečo také, že nenáročné na myslenie a ja píšem hrozne rýchlo a rada a veľmi ma to baví :)

ooo/táňa

ty kokos, to je riadna pôžička... my máme milión a pól a teda tiež sa rozhodujeme, že či si znížim úväzok... uvidíme, no... inak popoludnie som mala celkom pekné, bola som vonku. Teda Monika ty agorafóbiu určite nemáš, my sme boli večer v Jysku, ale som myslela, že umrem, som bežala odtiaľ... ble, tak som si dala polku neurolu (potom sa na to vždy na seba naštvem), teraz som si zacvičila jogu a je dobe. Za hodinku príde priateľ, tak už bude úúúplne gut :)

monika9

inak margot je asi jedina tycinka co je tu zo slovenska.....doma sa rozhoduje ci budem chodit do prace.....mame pozicku 11 milionov,no je to zlozite.......ale nevladzem sa sustredit......

monika9

emma kde si sa stratila????Tani ved ty mas kolotoc zadarmo....stale sa ti hlava toci......mna stale boli ale dneska kapanek menej......strasne.......ale zajtra sa prekonam a idem pobehat autom.....jaj a volakto pisal ze pribral od AD tak to je mozne,ja som to vycitala ako vedlajsie ucinky......dnes som si kupila margot tu velku,sladke tiez vytvara serotonin teda podporuje tvorbu ale ja sladke tak neznasam....

monika9

caute baby,pozeram ze sa sem zase niekto zamiesal co sa mu nase prispevky nepacia....tak nech necita lebo aj jemu dojde serotonin......Ja som bola na vylete na hrade......co vam poviem drzala som sa ale vkuse som myslela na tu prekliatu chorobu......a furt ten sprosty mozog ma hnal domov....uz som doma a som nasrata sama na seba ze to neviem nijako ovplyvnit......inak som sa nebala nicoho ani na odpadnutie mi nebolo len ten pocit......ja sa snad najlepsie citim v supermarketoch...tam zabudnemna vsetko som si dneska na nakupoch vsimla,co zmenim pracu na ptredavacku???

zuzana12345

mám 43 a nemám ten pocit že by ma chcel niekto odtiaľto vypoklonkovať len preto že nemám podobný názor ako všetci prípadne že zatiaľ neberiem AD.Mne to tu pomáha a vždy sa teším čo nové si prečítam ako sa komu polepšilo ako sa kto cíti.Nemusíme tu preberať len našu chorobu.Myslím že aj keď ja to anonymne vieme o sebe dosť a dosť sme sa takto na diaľku zblížili.Hoci sa osobne nepoznáme dosť si pomáhame a je nám takto fajn

ooo/táňa

GAPETINI takže riešenie je ľahké: keď sa vám toto fórum nepáči, choďte na iné... a ja si budem písať koľko sa mi bude chcieť o tom, či sa mi točí alebo netočí hlava... obťažuje ťa to čítať? Tak načo sem dokelu chodíš???

sunnie

Adulik, suhlasim, ja budem mat 30 a uz dost dlho sa liecim na PP a depresie takze si tiez nemyslim ze som uplne mimo obraz :-) A kedze asi skoro vsetci berieme lieky a chodime k psychiatrovi, tak asi to take banalne s nami bohuzial nebude...