Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katkaxxx

monika - to poznam, aj ja niekedy dostanem taky pocit akoby proste som mala zrazu nieco urobit.. nieco zle. a ani neviem preco a pritom to nechcem. taka haluz...ale ono je to vsetko nastastie len v hlave

emma18

monika9: a doma sa o tom s nikym nerozpravam. prave naopak , nasi si myslia ze som uplne v pohode a ze som stastna. a kedze som blba a hrozne sa za to hanbim tak to nikomu nechcem povedat.

emma18

monika9: urcite nemam strach z ucitela ani zo spoluziaka ani zo skoly. ja mam strach ked ostanem sama bojim sa ze sa mi nieco stane, ze odpadnem a nikto mi nebude moct pomoct.alebo ked mam niekam ist sama.ale niekedy mam taky pocit aj ked nie som sama. pokojna som jedine ked mam pri sebe niekoho komu doverujem a na koho sa mozem spolahnut.

monika9

strach z toho co bude ma kazdy.......tebe sa hlava netoci cize neodpadnes,to mas oproti nam vyhodu.....uz si sa o tomto tvojom stave porozpravala doma??nemas ty nahodou strach zo skoly alebo z nejakeho profaka ci spoluziaka???niektory ludia zle znasaju skolu,skusky atd....

monika9

tani a co ty dneska takto trpis cely den....no mne uz za chvilu pride navsteva...pojdeme si zahrat sipky,ako nejako nemam chut,som ospala a ta blba hlava ma boli.....mozno sa rozptylim.....

monika9

takze najprv katka,ja som si rychlo dala rivotril a lahla som si,zlakala som sa ze som sa uz docista pomiatla...bolo to take nutkanie alebo prikaz z mozgu,neviem to poriadne ani opisat,stalo sa mi to prvy krat,proste toprislo z nicoho nic a trvalo cca.10minut....myslim si ze na balkon by som sa nebala ist,skor som sa zlakla ze mi preskocilo......Druha tema,no tak ja od kedy beriem AD som schudla 3 kila...